Scriitoarea britanica J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria "Harry Potter", a cumparat celebrul iaht al actorului american Johnny Depp cu suma de 35 de milioane de dolari, potrivit unor articole din presa internationala, informeaza contactmusic.com.

Romanciera britanica a luat decizia de a cumpara acel iaht de lux dupa ce a petrecut o vacanta la bordul ambarcatiunii respective alaturi de sotul ei Neil si de cei doi copii ai cuplului, David si Mackenzie, in 2015.

Potrivit jurnalistilor de la tabloidul The Sun, scriitoarea J.K. Rowling "s-a indragostit pur si simplu" de acel iaht ce are o lungime de 47,5 metri, pentru a carui reconditionare si modernizare Johnny Depp a platit o suma de peste 8 milioane de dolari. Starul hollywoodian a acordat ambarcatiunii numele "Vajoliroja", dupa prenumele fostei sale partenere de viata, Vanessa Paradis, si ale celor doi copii ai lor, Lily-Rose si Jack.

Dupa despartirea din 2012 de Vanessa Paradis, Johnny Depp a redenumit iahtul, acordandu-i numele "Amphitrite", chiar in ziua in care s-a casatorit cu actrita Amber Heard.

Starul hollywoodian a dorit, initial, sa vanda ambarcatiunea unui magnat american din domeniul transportului maritim, scrie MEDIAFAX.

Potrivit The Sun, iahtul celebrului actor a fost redecorat pentru a semana cu o corabie de pirati, iar printre elementele de mobilier pe care le contine se afla cateva canapele rosii, decoratiuni rustice si chiar o sculptura ce imita capul unui pirat.

Iahtul este inzestrat cu echipamente sportive diverse, inclusiv pentru practicarea sporturilor nautice, dar si cu un cinematograf, televiziune prin satelit si o sala de jocuri video. Ambarcatiunea poate sa primeasca la bordul ei pana la 10 persoane, alaturi de cei noua membri ai echipajului, si poate fi inchiriat pentru vacante de o saptamana, contra sumei de 115.200 de dolari.

In varsta de 50 de ani, J. K. Rowling, care inainte de a-si publica romanele din seria "Harry Potter" era o mama singura ce traia din ajutorul social, are o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Totodata, J.K. Rowling este considerata una dintre cele mai influente femei britanice.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Cartile "Harry Potter" au fost publicate intre anii 1997 si 2007 si au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe in rolul lui Harry, Emma Watson ca Hermione Granger si Rupert Grint ca Ron Weasley. Filmele au avut incasari totale de peste 7,7 miliarde de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.