Cantareata americana Beyonce va canta alaturi de trupa britanica Coldplay la gala Super Bowl 2016, ce va avea loc in luna februarie, informeaza contactmusic.com.

Trupa Coldplay va sustine un concert in pauza finalei campionatului de fotbal american, in orasul Santa Clara din California, pe 7 februarie, iar managerii de la Pepsi, compania care sponsorizeaza show-ul, au confirmat faptul ca formatia pop-rock britanica va fi insotita pe scena de Beyonce, o vedeta a muzicii R&B.

Potrivit presei americane, Coldplay si Beyonce ar urma sa interpreteze o versiune live a piesei "Hymn for the Weekend", un single de pe cel mai recent album al grupului britanic, intitulat "A Head Full of Dreams", pe care apare si vedeta americana, scrie MEDIAFAX.

Nu va fi pentru prima data cand Beyonce va canta la Super Bowl. In 2013, ea a sustinut propriul concert in pauza acelui meci de fotbal american, iar show-ul sau a inclus si un moment-surpriza, ce a constat in reunirea pe scena a grupului Destiny's Child.

Alte surse au declarat pentru "Entertainment Tonight" ca Bruno Mars, vedeta care a sustinut un concert la gala Super Bowl din 2014, este asteptat sa apara si el pe scena in acest an alaturi de trupa Coldplay.

In 2015, cantareata Katy Perry a atras 118,5 milioane de telespectatori nord-americani in fata micilor ecrane, iar show-ul ei a fost cel mai urmarit din istoria galei Super Bowl.

Show-ul din pauza finalei Ligii nationale de fotbal american (NFL) marcheaza adeseori un record de audienta pentru televiziunea americana, iar reclamele difuzate in timpul galei Super Bowl costa pana la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

Miza este una uriasa si pentru artistii invitati, iar show-ul de la gala Super Bowl a fost asigurat in trecut de nume mari din industria muzicala, precum Michael Jackson, Sting, Paul McCartney, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Who, Madonna si Beyonce.

Pentru artistii invitati sa sustina un show la gala Super Bowl, acest spectacol se traduce printr-o crestere spectaculoasa a vanzarilor de discuri.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

A 50-a editie a finalei NFL va avea loc in Santa Clara, California, pe 7 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.