Actorul britanic Hugh Laurie, protagonistul serialului "Dr. House", va juca rolul principal intr-un nou serial, un thriller medical intitulat "Chance", produs de platforma online Hulu, informeaza allocine.fr.

Mai multe episoade din noul serial "Chance" vor fi regizat de Lenny Abrahamson, cineastul care a regizat in ultimii ani doua filme apreciate de public si criticii de cinema - "Frank" (2014) si "Room" (2015).

Potrivit site-ului Deadline.com, actorul britanic Hugh Laurie va interpreta rolul principal in thrillerul medical "Chance".

Produs de Hulu, noul serial se inspira dintr-un roman scris de Kem Nunn si prezinta povestea unui medic specialist in neuropsihiatrie, care ajunge sa se implice intr-un conflict intens cu sotia abuziva a unuia dintre pacientii sai. Problema este ca femeia respectiva lucreaza pentru politie.

La realizarea episodului-pilot al noii productii au colaborat scenaristul Kem Nunn, regizorul Lenny Abrahamson, creatoarea Alexandra Cunningham si producatorul TV Michael London, scrie MEDIAFAX.

"Chance" va fi primul serial ce va fi regizat de Lenny Abrahamson.

Hulu a comandat deja doua sezoane si 20 de episoade pentru acest serial, a carui lansare este prevazuta pentru sfarsitul anului 2016.

Hugh Laurie s-a nascut in Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford si Eton. A jucat in filme de lungmetraj precum "Ratiune si simtire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorita rolului sau din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit sa renunte la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu doua premii Globul de Aur si alte trei nominalizari la prestigioasele trofee, doua premii ale Sindicatului actorilor americani, doua premii ale Asociatiei criticilor de televiziune si a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Citeste si:
Când revine Vocea României pe micile ecrane! Fanii emisiunii sunt...
Când revine Vocea României pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.