Actrita americana Anne Hathaway a confirmat faptul ca este insarcinata, prin intermediul unei fotografii in bikini si a unui mesaj despre caracterul intim al vietii private, pe care l-a adresat paparazzilor din lumea intreaga, informeaza independent.co.uk.

In noiembrie, numeroase tabloide americane anuntau ca Anne Hathaway urmeaza sa devina mama, insa celebra actrita nu a confirmat niciodata acele informatii, iar in toate fotografiile publicate dupa acele articole a aparut in haine largi care ii ascundeau silueta.

Totusi, dupa ce a devenit constienta de intruziunea nedorita a paparazzilor in viata sa privata, in timpul unei vacante de dupa sarbatorile de iarna, Anne Hathaway, in varsta de 33 de ani, a decis sa se ocupe personal de aceasta problema.

Actrita a publicat, duminica, pe contul ei de Instagram, o fotografie care o prezinta in bikini, pe plaja, cu silueta rotunjita de sarcina, scrie MEDIAFAX.

Dorindu-le un an nou 2016 fericit prietenilor si tuturor celor 1,8 milioane de admiratori pe care ii are pe aceasta retea de socializare, vedeta americana a scris urmatorul mesaj: "Sa pozez in bikini reprezinta un fapt care este putin cam in afara personajului pentru mine, dar, chiar in urma cu cateva clipe, in timp ce stateam pe plaja, am remarcat faptul ca eram fotografiata".

"Atunci, mi-am zis ca daca acesta este genul de fotografie cu mine ce va fi publicata in lumea intreaga, atunci ar fi mai bine sa apara o imagine care ma face fericita (si care este facuta cu consimtamantul meu. Si cu un mic filtru. Sic!). Va doresc tuturor multa iubire, lumina si binecuvantari pentru anul care tocmai a inceput!"
, a continuat vedeta hollywoodiana.

Acesta va fi primul copil pentru Anne Hathaway si sotul ei, actorul Adam Shulman, in varsta de 34 de ani. Cei doi s-au casatorit in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.