Fotomodelul Valentina Pelinel a confirmat, luni, ca este insarcinata cu primul sau copil, precizand ca a asteptat mai mult timp pentru a face acest anunt, pentru a fi sigura ca totul merge bine in privinta sarcinii sale.

"Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea", a anuntat Valentina Pelinel, luni, pe contul sau de Facebook.

Valentina Pelinel nu a dezvaluit cine este tatal copilului, precizand ca, la intoarcerea sa in tara, va spune mai multe "despre acest eveniment minunat" din viata sa.

Fotomodelul Valentina Pelinel a fost casatorita timp de sapte ani cu fostul deputat Cristian Boureanu. Cei doi au divortat in 2014, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.