In stilul marilor vedete internationale, care anunta, la inceputul lunii ianuarie, pe retelele de socializare, provocarile lor pentru respectivul an, Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a anuntat tinta sa pentru 2016.
"Unul din regretele cu care am ramas din 2015 e ca am citit prea putin. Din lipsa de timp sau proasta organizare sau pur si simplu din lene. Mi-am propus anul asta o chestie simpla, pe care o recomand tuturor celor care cred ca blazarea se instaleaza odata cu lipsa lecturii. 20 de pagini pe zi. Nu este mult, 20 de pagini se citesc in jumatate de ora, mai mult sau mai putin. Dar e musai sa nu ratezi nicio zi. Pot exista zile mai bune (weekend-uri, poate) in care baremul se poate depasi. La un calcul simplu avem 7300 de pagini pe an si la o medie de 350 de pagini pe carte avem 21 de carti citite. Nu e mult, dar ma gandesc ca e un minim necesar care, adaugat la o baza de lectura initiala, inseamna un soi de ramanere pe linia de plutire intelectuala. Plus ca e un minim usor de implinit, usor de depasit. Cu putina vointa poate deveni o dependenta fericita si utila", a scris Tudor Chirila, luni, pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook.

Tudor Chirila este actor, muzician, compozitor, scriitor si producator. A jucat in spectacole de teatru in regia unora dintre cei mai valorosi regizori romani, iar in 2004 a cistigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din "A douasprezecea noapte" de William Shakespeare. Printre productiile de film in care a jucat se numara "Legaturi bolnavicioase", in regia lui Tudor Giurgiu, si "Nordrand", coproductia austro-germana regizata de Barbara Albert. In 1996 a fondat si a devenit solistul formatiei Vama Veche, iar din 2006 este liderul formatiei Vama. Din 2014 face parte din juriul emisiunii de televiziune "Vocea Romaniei". Dincolo de cariera artistica, Tudor Chirila a initiat si a sustinut diverse campanii sociale si proiecte culturale, iar din 2007 a inceput sa scrie constant pe propriul blog, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.