Cantaretul R&B Chris Brown este investigat de Politia din Las Vegas, dupa ce o femeie in varsta de 26 de ani l-a acuzat pe artist ca ar fi agresat-o si i-ar fi furat telefonul mobil in timpul unei petreceri, potrivit Reuters.

La aproape sapte ani dupa ce a fost arestat pentru ca a batut-o pe iubita sa de atunci, cantareata Rihanna, Chris Brown, este cercetat din nou intr-un caz de agresiune.

Reprezentantii Politiei din Las Vegas au declarat ca o femeie se afla, sambata dimineata, la o petrecere organizata intr-o camera din Palms Casino Resort si a incercat sa ii faca o fotografie cantaretului Chris Brown cu telefonul mobil al acesteia. Respectiva femeie pretinde ca a fost agresata de artist, care i-ar fi luat in acelasi timp si telefonul, au precizat reprezentantii Politiei din Las Vegas.

Incidentul ar fi avut loc dupa un show pe care cantaretul R&B, in varsta de 26 de ani, l-a sustinut vineri noaptea intr-un club din Las Vegas. Pe de alta parte, potrivit site-ului TMZ, respectiva femeie sustine ca artistul ar fi lovit-o la un ochi.

In schimb, o reprezentanta a cantaretului, Nicole Perna, a declarat ca acuzatiile respectivei femei sunt false, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, in luna mai 2015, Chris Brown a fost din nou cercetat, fiind suspect intr-un nou caz de agresiune. La momentul respectiv, Politia din Las Vegas a spus ca artistul american a lovit cu pumnul un barbat cu care juca baschet pe un teren de sport aflat in proprietatea unui hotel local.

Acuzatia de agresiune formulata de autoritatile americane impotriva rapperului Chris Brown a fost retrasa, dupa ce barbatul care a fost lovit de artist in timpul unui meci de baschet, in Las Vegas, a decis sa nu depuna plangere in justitie.

Aceasta problema pe care rapperul american a avut-o cu legea in 2015 s-a produs la doar sase saptamani dupa ce un judecator din Los Angeles a decis incheierea regimului de libertate conditionata sub incidenta caruia fusese plasat artistul, care s-a recunoscut vinovat, in 2009, de agresarea fizica si verbala a iubitei sale de atunci, cantareata Rihanna, cu o seara inainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Citeste si:
Dezvăluiri despre Uber: violență și presiuni politice. Ce referiri...
Dezvăluiri despre Uber:...

Eliberarea conditionata a rapperului Chris Brown a fost revocata in 2013 dupa ce starul american a fost acuzat ca a lovit cu pumnii un barbat care incercare sa il fotografieze in Washington.

In anul urmator, cantaretul a fost dat afara dintr-o clinica de dezintoxicare in care fusese obligat sa se interneze printr-un ordin judecatoresc, in California, si a fost incarcerat timp de aproape trei luni pentru nerespectarea regimului de libertate conditionata.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel de-al cincilea album din cariera sa se intituleaza "Fortune", a fost lansat in 2012 si i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy din 12 nominalizari. In 2014 a lansat un nou disc, "X", iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul "Fan of a Fan: The Album", in colaborare cu artistul Tyga.

Citeste si:
Chris Brown o da in judecata pe femeia care l-a acuzat de viol
Chris Brown o da in judecata...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.