Actori, muzicieni, sportivi si politicieni se numara printre cele 25 de sex-simboluri din 2015 alese de editorii publicatiei americane Rolling Stone, avand in vedere actiunile acestora intreprinse pe parcursul anului.

Cantareata canadiana Alessia Cara, in varsta de 19 ani, se afla in clasamentul publicatiei dupa ce a luat cu asalt lumea muzicala, odata cu hitul "Here", care a adunat peste 38 de milioane de vizualizari pe YouTube si care se afla pe albumul de debut, "Know It All", lansat in luna noiembrie. In ciuda succesului imediat, tanara din Ontario a ramas modesta, spun editorii, care atrag atentia asupra duetului cu Taylor Swift despre care Cara a spus ca a emotionat-o pana la lacrimi.

Actrita de origine suedeza Alicia Vikander este, la 27 de ani, una dintre revelatiile cinematografiei. A primit o nominalizare la Globurile de Aur, la categoria "cea mai buna actrita intr-un rol principal", pentru interpretarea din "The Danish Girl", de Tom Hooper, si a mai jucat anul acesta si in filmele de succes "Ex Machina" si "The Man From U.N.C.L.E.". Astfel, a primit un loc in topul Rolling Stone.

Actrita, producator si scenarist, Amy Schumer a primit, de asemenea, o nominalizare la Globurile de Aur din 2016, pentru rolul din "Trainwreck" (2015), la categoria "cea mai buna actrita intr-o comedie", si a fost una dintre protagonistele celui mai nou numar al calendarului Pirelli, care abordeaza pentru 2016 o noua tema - feminismul.

Senatorul democrat Bernie Sanders, sustinut in campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, printre altii, de chitaristul David Crosby, rapperul Killer Mike si de trupa Red Hot Chili Peppers, a devenit una dintre senzatiile sezonului electoral american.

O alta aparitie intre cele 25 de sex-simboluri este actrita Brie Larson. Si-a inceput cariera in 1998, pe cand avea doar 9 ani. Acum, a fost apreciata de critici pentru rolul sau din drama "Room", pentru care a primit si o nominalizare la Globurile de Aur, iar acestia intrevad o posibilitate pentru aceasta de a intra si in cursa pentru un Oscar.

Citeste si:
Criza energetică are un singur vinovat, susțin politicienii români:...
Criza energetică are un...

Luptatorul irlandez Conor McGregor este, la 27 de ani, cel mai bun la categoria pana in Ultimate Fighting Championship (UFC). Pe 12 decembrie, McGregor a devenit primul campion irlandez din UFC, dupa ce l-a infrant, in 13 secunde, din prima runda pe José Aldo, stabilind recordul pentru cea mai rapida victorie din istoria campionatului.

Daisy Ridley este o alta revelatie a anului. Actrita in varsta de 23 de ani a fost distribuita de J.J. Abrams in cel mai nou film din seria "Star Wars", in care detine rolul principal. Astfel, editorii Rolling Stone prevad o ascensiune rapida pentru ea.

Trupa 5 Seconds of Summer se afla si ea in top. Este prima formatie ale carei prime doua albume au debutat pe locul intai in Topul 200 Billboard, iar in luna februarie 2016 va porni in turneu.

Muzicianul Father John Misty, pe numele sau adevarat Joshua Tillman, este considerat de publicatia americana a fi un "zeu al sexului samanic" si un "mizantrop al muzicii", motive pentru care se afla si el in topul sex-simbolurilor anului 2015.

Citeste si:
Care este numele real al lui Blaze de la Survivor România!...
Care este numele real al lui...

Omul de televiziune britanic John Oliver - cunoscut pentru show-ul "Last Week Tonight" - apare, de asemenea, in aceasta lista, la fel si jucatorul de golf Jordan Spieth. In plus, cantaretul american Justin Bieber - care a trecut de adolescenta - este apreciat de editorii publicatiei pentru evolutia sa.

Premierul canadian Justin Trudeau este figura cu cel mai proaspat aer din politica mondiala, acesta impresionand prin actiunile sale - a intampinat personal refugiatii sirieni pe aeroportul din Toronto, are in plan legalizarea marijuanei la nivel national si este o buna reclama pentru turismul local.

Kylie Jenner se afla si ea intre cele 25 de sex-simboluri, fiind una dintre cele mai urmarite staruri pe internet, in timp ce rapperul newyorkez Le1f este "netemator", spun editorii americani.

In lista mai sunt inclusi actorii Michael B. Jordan, care se ocupa in prezent si cu scrierea de benzi desenate, si Rami Malek, cunoscut pentru "Need for Speed: Inceputuri" (2014) si care joaca in serialul "Mr. Robot" (2015 - 1016), dar si modelul androgin australian Ruby Rose, protagonista scurtmetrajului "Break Free", devenit viral pe internet.

Citeste si:
Serena Williams va juca astăzi cea de-a 1000-a partidă din cariera sa
Serena Williams va juca...

Fost jucator de fotbal american, Sum Hunt a dat lovitura cu albumul "Montevallo", care include trei single-uri premiate cu discuri de platina, fiind astfel primul artist country cu trei piese de pe discul de debut incluse in primele 40 de locuri ale clasamentului Billboard 100. De asemenea, este nominalizat la premiile Grammy, inclusiv la categoria "cel mai bun artist debutant".

Jucatoarea de tenis Serena Williams ocupa si ea un loc in lista Rolling Stone, dupa ce a fost desemnata personalitatea sportiva a anului de revista Sports Illustrated, fiind urmata de actrita taiwaneza Shu Qi, devenita celebra odata cu rolul din filmul "The Assassin", pentru care regizorul Hsiao-Hsien Hou a fost premiat la Festivalul de la Cannes 2015.

Jucatorul de baschet Stephen Curry, de la Golden State Warriors, considerat unul dintre cei mai buni aruncatori din istoria NBA (National Basketball Association), se afla in lista, la fel si rapperul Travis Scott, in varsta de 23 de ani, aflat in plina ascensiune.

Citeste si:
Noul manager al Simonei Halep, mesaj cu subînțeles după ce s-a...
Noul manager al Simonei...

La 31 de ani, prezentatorul "The Daily Show", Trevor Noah, este unul dintre sex-simbolurile anului 2015, prezenta sa la carma emisiunii difuzate de Comedy Centrala aducand o crestere importanta a audientei, scrie MEDIAFAX.

Clasamentul intocmit de revista Rolling Stone se incheie cu echipa de fotbal feminin a Statelor Unite, dupa ce aceasta a castigat anul acesta cupa mondiala la campionatul care a avut loc in Canada si unde a invins in finala reprezentanta Japoniei, cu 5 - 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.