Cantecele trupei The Beatles vor putea fi ascultate pe serviciile de streaming muzical incepand din 24 decembrie, potrivit site-ului american Re/code, care citeaza surse apropiate de acest dosar.

Spotify, Apple Music, Google Play si Amazon Prime Music se numara printre multe alte servicii de streaming muzical care vor incepe sa difuzeze piesele trupei The Beatles, informeaza Reuters.

Potrivit site-ului Re/code, Pandora Media Inc. difuzeaza deja piesele trupei pe postul sau de radio online, dar cu numeroase restrictii, scrie MEDIAFAX.

Articolul din Re/code confirma un editorial aparut in revista Billboard, saptamana trecuta, in care se anunta faptul ca muzica trupei The Beatles va deveni disponibila pe serviciile de streaming, incepand din 24 decembrie.

Spre deosebire de alti artisti precum Adele, Coldplay si Taylor Swift, care au luat decizia de a nu-si lansa piesele pe versiunile gratuite ale serviciilor de streaming muzical, piesele trupei The Beatles vor fi disponibile spre ascultare, gratuit, pentru utilizatorii platformelor online.

John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.