Decesul rockerului american Scott Weiland, care a murit pe 3 decembrie, la varsta de 48 de ani, a fost unul accidental, fiind cauzat de toxicitatea narcoticelor si medicamentelor consumate de acesta, au declarat reprezentantii Hennepin County Medical Examiner, citati de Reuters.

Potrivit Hennepin County Medical Examiner, care s-a ocupat de stabilirea cauzelor mortii lui Scott Weiland, fostul solist al trupelor rock Stone Temple Pilots si Velvet Revolver a consumat un amestec de narcotice si medicamente, inclusiv cocaina, alcool si ecstasy. De asemenea, decesul acestuia a fost unul accidental, fiind cauza de toxicitatea acestui amestec de substante, au mai spus oficialii acestui centru.

Cantaretul american, care implinise varsta de 48 de ani pe 27 octombrie, s-a confruntat in ultimii ani cu dependenta de droguri si alcool. Rockerul american si trupa sa, Scott Weiland and The Wildabouts, urmau sa sustina in aceasta luna un turneu care includea concerte in orasele americane Reno, pe 18 decembrie, si Napa, pe 19 decembrie.

In momentul decesului cantaretului, pe 3 decembrie, trupa se afla in Minnesota, pentru o serie de concerte la Medina Ballroom. Potrivit site-ului TMZ.com, Scott Weiland a fost gasit decedat in autocarul de turneu al trupei sale, scrie MEDIAFAX.

La momentul respectiv, Politia americana a descoperit ca autocarul de turneu al rockerului Scott Weiland era o veritabila farmacie ambulanta, in acest vehicul fiind descoperita o gama vasta de narcotice si medicamente, precum cocaina, somnifere si Viagra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.