Rockerul Rikki Rockett, tobosarul trupei Poison, a dezvaluit la inceputul acestei saptamani ca a fost diagnosticat cu cancer oral, informeaza msn.com.

In varsta de 54 de ani, rockerul american a vorbit despre acest diagnostic in emisiunea "Eddie Trunk Live" difuzata de postul radiofonic SiriusXM, luni, precizand totodata faptul ca a primit diagnosticul respectiv in vara acestui an.

"In iunie, m-am imbolnavit. Aveam inflamatii puternice, ingrozitoare, la nivelul gatului, iar medicii imi tot faceau investigatii, imi faceau biopsii, dar nu descopereau nimic. In cele din urma, un medic de la USC (University of Southern California) a facut o noua biopsie, a analizat-o si mi-a spus: «Cred ca ai cancer oral». Totul era cauzat de o tumoare aflata la baza limbii", a dezvaluit rockerul american.

"Boala mea, din cate stiu, se aseamana foarte mult cu bolile suferite de Bruce Dickinson (solistul trupei Iron Maiden), de actorul Michael Douglas si de Tom Hamilton (basistul trupei Aerosmith). Sunt si doi noduli limfatici adiacenti. In mod normal, boala se raspandeste la acei noduli limbatici, e ceva tipic. Asa afli ca ai aceasta boala, in 90% din cazuri", a adaugat el.

Rikki Rockett, al carui nume real este Richard Allan Ream, spune ca a facut deja noua sedinte de chimioterapie si 35 de sedinte de radioterapie, scrie MEDIAFAX.

Poison este o trupa americana de glam metal devenita celebra la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor 1990, care a vandut peste 45 de milioane de discuri pe plan mondial. Trupa a avut 10 single-uri in Top 40 Billboard Hot 100, sase piese in Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima pozitie a acestui clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.