Actrita americana Eva Longoria a anuntat, duminica, printr-un mesaj publicat pe platforma online Instagram, ca s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Jose Antonio Baston, informeaza contactmusic.com.

Actrita Eva Longoria, in varsta de 40 de ani, a anuntat fericita veste pe contul ei de pe platforma online Instagram, mesajul fiind insotit de o fotografie in care aceasta se saruta cu iubitul ei, in Dubai, unde cei doi au participat, sambata, la Dubai International Film Festival.

"Ummmm so this happened... #Engaged #Dubai #Happiness/ Ummmm, acest lucru s-a intamplat...#Logodna #Dubai #Fericire", a scris actrita pe Instagram.

Actrita si logodnicul ei, care este director si presedinte de continut la compania media Televisa, au o relatie amoroasa din anul 2013. Anterior, Eva Longoria a fost casatorita cu actorul Tyler Christopher, din 2002 pana in 2004, si cu baschetbalistul francez Tony Parker, din 2007 pana in 2011, scrie MEDIAFAX.

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", si 2012, cand a aparut in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actrita a asigurat vocea unui personaj din animatia "Arthur Christmas" (2011). Cel mai recent proiect in care este implicata, comedia TV "Telenovela", va debuta, luni, in America.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.