Cantareata Ellie White isi imprumuta vocea unui pirat din animatia "Craiasa Zapezii 2", un film care va avea premiera in cinematografele romanesti pe 1 ianuarie 2016.

Devenita, recent, mama pentru a doua oara, Ellie White a revenit in forta cu un nou proiect care marcheaza debutul sau in actorie, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Este prima data cand imi imprumut vocea unei animatii, insa imi place foarte mult si sper sa mai am ocazia sa fac acest lucru si in viitor. Personajul meu se numeste Alfida. Este o fata pirat foarte draguta, care poate fi si rea uneori. Ceea ce imi place foarte mult la ea este ca, desi pare asa o fire puternica, are si momente de sensibilitate. Este exact ca mine. (…). Chiar am vrut sa ma implic si in altceva decat muzica, pentru ca eu, de obicei, cand intru in studio, cant, iar acum am intrat ca sa vorbesc, iar asta imi place foarte mult. (…) Mihaita, baiatul cel mare, implineste acum 3 ani. Sper sa se bucure si sa ii placa interpretarea mea", a declarat Ellie White.

Un adevarat pirat, Alfida este puternica, are autoritate, dar are si o inima buna si simtul dreptatii. Alfida stie cat tine Kay la ea, iar atentia pe care i-o acorda el o flateaza, insa a decis ca nu poate sa raspunda la aceste sentimente. Piratii nu se indragostesc!

Dupa ce au reusit sa opreasca planurile malefice ale Craiesei Zapezii, trolii au inceput sa se bucure de libertate fara limite. De cand a fost aliatul principal in marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totusi, statutul de ajutor nu il multumeste, de aceea entuziastul personaj incepe sa imprastie povesti de-a dreptul ridicole, conform carora el este adevaratul erou. De unul singur a invins-o pe Craiasa si acum urmeaza sa ia in casatorie o frumoasa printesa si sa mosteneasca o avere uriasa.

Dupa succesul inregistrat in cinematografele din Romania de prima parte a animatiei, din 1 ianuarie 2016 vine pe marile ecrane si mult asteptata continuare, "Craiasa Zapezii 2", un film distribuit de Freeman Entertainment.

Citeste si:
Noul concept Renault Twingo electric. Debut în 2026 și preț de sub...
Noul concept Renault Twingo...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.