Cine a a fost desemnat "Artistul anului 2015" de editorii revistei Billboard, potrivit contactmusic.com.

Cantareata country-pop americana Taylor Swift a fost desemnata "Artistul anului 2015" de editorii revistei Billboard.

Motivandu-si decizia, editorii publicatiei americane au laudat realizarile din ultimele 12 luni ale cantaretei Taylor Swift, printre care se numara un turneu mondial extrem de profital, numeroase single-uri de succes si un album de studio cu vanzari impresionante, intitulat "1989", care a primit din partea aceleiasi reviste titlul de "Albumul anului".

Este pentru a doua oara cand Taylor Swift este desemnata "Artistul anului" de revista Billboard. Cantareata a primit acelasi titlu si in 2009, dupa succesul fenomenal al celui de-al doilea album de studio al sau, intitulat "Fearless".

Adele este singura artista care a primit acest titlu in doi ani consecutivi - 2011 si 2012.

Pe langa titlul atribuit cantaretei Taylor Swift, editorii revistei Billboard au acordat alte doua trofee, joi. Astfel, single-ul "Uptown Funk", o colaborare intre Mark Ronson si Bruno Mars, a fost desemnat "Cantecul anului 2015", iar Fetty Wap a fost desemnat "Cel mai bun artist debutant", scrie MEDIAFAX.

In 2014, titlul de "Artistul anului" a revenit grupului pop britanic One Direction.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.