Fratele lui Nicki Minaj, Jelani Maraj, acuzat ca a violat o minora in varsta de 12 ani, a fost arestat pe 1 decembrie, iar cautiunea a fost stabilita la suma de 100.000 de dolari, urmatoarea audiere in fata judecatorilor fiind programata pentru miercuri.

Acuzatiile de viol i-au fost aduse lui Jelani Maraj, in varsta de 37 de ani, de procuratura din Nassau, Bahamas, si, potrivit documentelor, incidentul s-a petrecut pe 1 aprilie, informeaza The Huffington Post.

Avocatii lui Maraj, din partea firmei Brafman & Associates, nu au comentat informatiile. Jelani Maraj s-a casatorit in luna august cu Jacqueline Robinson, in Baldwin, New York, eveniment la care a participat si sora acestuia, Nicki Minaj.

"As trece oceanul inot pentru tine. Ti-as aduce luna de pe cer. Imi iubesc atat de mult fratele", este textul care a insotit imaginea publicata la acel moment de Nicki Minaj. "Nu-mi vine sa cred ca am plans in timpul ceremoniei. Fie ca Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe el si aceasta uniune. Noaptea asta a fost una dintre preferatele mele din toate timpurile. Fac orice sa-mi vad fratele zambind", a mai scris aceasta.

Pe numele sau real Onika Tanya Maraj, cantareata hip-hop Nicki Minaj s-a nascut in Saint James, in insulele Trinidad si Tobago, si a crescut in Jamaica si in New York. Minaj a intrat in atentia publicului dupa ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, in 2009. Celebra pentru stilul vestimentar foarte colorat si perucile la fel de colorate pe care le utilizeaza frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri in topurile de specialitate din Statele Unite. Minaj a fost prima femeie inclusa in lista MTV's Annual Hottest MC, iar, in 2012, a fost numita de New York Times "cea mai influenta artista rap din toate timpurile". Stilul sau de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recita versurile si de utilizarea mai multor accente, mai ales "cockney britanic", caracteristic londonezilor.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

In luna noiembrie 2014, Nicki Minaj a fost gazda galei premiilor MTV Europe Music, desfasurata la Glasgow, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.