Prezentatorul american Howard Stern ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite personalitati de televiziune, informeaza contactmusic.com.

Howard Stern, un cunoscut prezentator radio si TV, a primit onorarii de 95 de milioane de dolari in perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015, pentru activitatea sa la postul de radio Sirius XM, unde are o rubrica zilnica, si in calitate de membru al juriului emisiunii de televiziune "America's Got Talent".

Prezentatoarea americana de talk-show Ellen DeGeneres ocupa locul al doilea, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Podiumul este completat de Phil McGraw, un cunoscut prezentator TV si autor de carti de dezvoltare personala, care se afla pe locul al treilea, cu venituri de 70 de milioane de dolari.

Maestrul bucatar Gordon Ramsey si Ryan Seacrest, prezentatorul emisiunii "American Idol", ocupa la egalitate locul al patrulea, cu venituri de 60 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

Ultimul loc din acest top, al saselea, i-a revenit starletei de reality-show Kim Kardashian, cu venituri de 52,5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.