Cine va fi ultima femeie care va poza nud pentru revista Playboy, punand astfel capat unei traditii de peste 60 de ani, in timpul careia o serie de femei celebre, precum Madonna, Cindy Crawford si Kim Kardashian, au aparut goale pe coperta acestei publicatii pentru barbati.

Editorii revistei Playboy au anuntat, joi, ca Pamela Anderson, vedeta serialului "Baywatch", ajunsa intre timp la varsta de 48 de ani, va aparea nud pe coperta numarului din ianuarie-februarie 2016, care va ajunge la standurile de presa pe 11 decembrie. Starleta canadiana este, totodata, protagonista unui pictorial de 12 pagini si a unui interviu realizat de actorul James Franco, care vor fi publicate in paginile revistei.

Revista Playboy, infiintata in 1953 de Hugh Hefner, a anuntat in octombrie ca va renunta la publicarea fotografiilor nud, considerand ca acestea au devenit "invechite", din cauza cantitatii uriase de pornografie care este distribuita gratuit pe internet. Tirajul revistei Playboy a scazut de la 5,6 milioane de numere in 1975 la aproximativ 800.000 de numere in prezent.

Noul numar al revistei Playboy reprezinta cea de-a 14-a aparitie nud a starletei Pamela Anderson, incepand din 1989, pe coperta acestei publicatii - mai mult decat oricare alta celebritate.

"Am primit un telefon de la avocatul lui Hugh Hefner, care mi-a spus: «Nu vrem pe nimeni altcineva. Nu exista altcineva. Vrei sa pozezi pentru ultima coperta nud de la Playboy?»", a dezvaluit Pamela Anderson pentru Entertainment Tonight.

Actrita si modelul canadian spune ca s-a consultat cu fii ei - Brandon, in varsta de 19 ani, si Dylan, in varsta de 17 ani -, inainte de a accepta aceasta oferta. "In ultimii ani, baietii au fost tachinati, s-au facut glume pe seama lor si au existat niste batai cu colegii lor de la scoala, din cauza mamei lor", a adaugat vedeta canadiana. De aceasta data, fiii ei au incurajat-o sa accepte oferta revistei Playboy.

Pamela Anderson a spus, de asemenea, ca a realizat deja cea mai mare parte a fotografiilor ce vor fi incluse in noul numar al revistei Playboy.

Playboy a avut-o pe celebra Marilyn Monroe pe coperta numarului sau de debut, publicat in 1953, si a inclus un pictorial nud al celebrei actrite hollywoodiene, publicat la mijlocul revistei. Insa acele fotografii au fost cumparate de Hugh Hefner de la un editor care realiza calendare, iar Marilyn Monroe nu a pozat, practic, niciodata nud pentru revista Playboy, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...

Editorii revistei Playboy spun ca, incepand cu numarul pe luna martie 2016, publicatia va avea un nou design si un nou format, care va include interviuri, materiale de fictiune si articole ample. Revista va continua sa publice "pictoriale sexy si seducatoare", inclusiv cu unele dintre celebrele sale Playmate, dar acele fotografii nu vor mai fi nud.

Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" si "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curba ascendenta dupa ce a fost desemnata playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe aparitii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulti.

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, in varsta de 19 ani, si Dylan, in varsta de 17 ani - cu primul ei sot, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americana a fost casatorita si cu Kid Rock.

Citeste si:
Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț, după 13 luni...
Pamela Anderson divorțează de...

Pamela Anderson este de foarte mult timp o sustinatoare a mai multor organizatii caritabile, a unor fundatii ecologiste si a unor asociatii de protejare a animalelor salbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.