Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, a declarat ca incasarile concertului ”Din toata inima Simfonic”, care va avea loc, joi, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, vor fi donate victimelor din clubul Colectiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Calin Goia a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca 90% din cele circa 5.000 de bilete pentru concertul de la Cluj-Napoca au fost vandute.

”Concertul «Din toata inima Simfonic» este cel mai mare al unei trupe romanesti. Pe langa scenotehnica impresionanta, care include peste 300 de aparate pentru sunet si lumini, vom canta impreuna cu o orchestra formata din 45 de instrumentisti. Vor fi cantate piese vechi si noi ale formatiei Voltaj, care vor suna altfel datorita aportului instrumentistilor. Toate incasarile vor fi donate prin intermediul Crucii Rosii catre victimele din Clubul Colectiv. S-au vandut peste 90% din bilete”, a spus Goia.

Concertul ”Din toata inima Simfonic” sustinut de trupa Voltaj va avea loc, joi, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Preturile biletelor sunt de doua categorii, de 20 de lei si de 40 de lei, scrie MEDIAFAX.

Luni, 30 noiembrie, s-a implinit o luna de la incendiul din clubul Colectiv, al carui bilant este de 60 de morti si sute de raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.