Principesa mostenitoare Margareta si principele Radu au aprins lumanari si au depus flori in fata Colectiv, sambata, la aproape o luna de la incendiul izbucnit in acest club, in urma caruia au murit 60 de persoane.

Familia Regala a revenit, sambata, de la ora 15.00, la Colectiv, pentru a depune flori si lumanari in memoria celor care si-au pierdut viata in urma incendiului izbucnit, pe 30 octombrie, in acest club.

Principesa mostenitoare Margareta si principele Radu au fost insotiti la clubul Colectiv de principesa Maria, cea mai tanara dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai si ale Reginei Ana.

Principesa Margareta a depus si o icoana la locul tragediei. Icoana o reprezinta pe Maica Domnului si provine din camera Reginei Ana, de la Palatul Elisabeta, dupa cum a precizat Biroul de Presa al Regelui Mihai I.

Principesa Margareta, princepele Radu si principesa Maria au mers si pe 1 noiembrie in fata clubului Colectiv pentru a aprinde lumanari si a depune flori in memoria victimelor incendiului. Atunci, principesa Margareta a spus, cu lacrimi in ochi, ca "viata este o valoare" si trebuie respectata.

In urma tragediei din Capitala, Regele Mihai I a afirmat la randul sau intr-un mesaj: "Intreaga societate, tineri si varstnici, avem nevoie sa invatam din nou respectul pentru viata si pentru cel de alaturi. Fiecare viata este fara pret, iar compasiunea este puntea dintre sufletele noastre".

De asemenea, tot la acel moment, principesa Margareta a transmis un mesaj de compasiune, in numele Crucii Rosii Romane. "Pierderea atat de multor vieti tinere este ireparabila si tragica. Afectiunea si gandurile noastre se indreapta catre familiile cu inima sfaramata de durere. Rugaciunile noastre se indreapta catre cei care se lupta sa traiasca!", a afirmat principesa Margareta, care este presedinte al Crucii Rosii Romania, scrie MEDIAFAX.

In urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la fata locului 26 de persoane, iar o alta victima in drum spre spital. Dintre ranitii internati, au mai decedat 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.