Cantareata britanica Adele, al carei album intitulat "25" a batut toate recordurile in doar o saptamana de la lansarea sa, a anuntat joi ca va sustine un turneu european de 15 saptamani, potrivit Reuters. 

Cantareata a anuntat ca va sustine, in 2016, un turneu european. Adele va sustine acest turneu in Marea Britanie, Irlanda si in alte tari din Europa, incepand cu luna februarie.

Turneul va incepe pe 29 februarie, la Belfast, si se va incheia, pe 13 iunie, la Antwerp, scrie MEDIAFAX.

In cadrul turneului, Adele va sustine concerte si in Dublin, Manchester, Londra, Glasgow, Birmingham, Stockholm, Oslo, Copenhaga, Herning, Berlin, Hamburg, Köln, Zurich, Lisabona, Barcelona, Verona, Amsterdam si Paris, potrivit site-ului cantaretei.

Fanii cantaretei britanice si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare dupa anuntul privind acest turneu al artistei, primul din ultimii patru ani. In schimb, unele site-uri au remarcat faptul ca artista in varsta de 27 de ani pare ca si-ar fi depasit teama de a canta in fata unor multimi mari de oameni.

De cealalta parte, Adele, care si-a anuntat turneul prin intermediul unui clip video publicat pe site-ul sau, a spus ca relatarile care au facut referire la teama ei de a canta au fost exagerate.

Noul album al cantaretei britanice Adele, intitulat "25", a stabilit un record impresionant, dupa ce s-a vandut in 2,43 milioane de copii in Statele Unite, in doar patru zile dupa lansarea sa, a anuntat compania Nielsen Music, citata de Reuters.

Acest album, asteptat cu nerabdare de fanii artistei britanice, a beneficiat si de succesul urias al primului extras pe single al sau, "Hello", care a fost lansat luna trecuta si a generat vanzari de peste 2,5 milioane de copii in format digital. Cantecul "Hello" a ocupat locul 1 in topul Billboard's Digital Songs timp de patru saptamani consecutiv.

Albumul "25" al cantaretei Adele include 11 piese, intre care "Send My Love (To Your New Lover)", "I Miss You", "When We Were Young" si "Remedy".

Albumul anterior, intitulat "21" si lansat in 2011, s-a vandut in peste 30 de milioane de copii pe plan mondial. Dupa succesul obtinut cu acesta, singura piesa noua lansata de Adele a fost "Skyfall", tema muzicala a celui mai recent film din seria "James Bond". Cantecul a fost recompensat cu un Glob de Aur si cu premiul Oscar in 2013.

In ultimii ani, Adele a facut o pauza in cariera, pentru a se ocupa de cresterea baietelului sau, Angelo, pe care il are cu partenerul ei de viata, omul de afaceri Simon Konecki.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Cel mai recent turneu al cantaretei a avut loc tot in 2011, cu ocazia lansarii albumului "21", desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce a suferit o interventie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

Sursa video: YouTube/ AdeleVEVO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.