Concertul Anei Popovic, sarboaica supranumita "Jimi Hendrix in varianta feminina", care trebuia sa aiba loc pe 19 decembrie, de la ora 19.30, la Cinema Patria din Bucuresti, a fost amanat, informeaza organizatorii evenimentului, Vreau Bilet.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, noul loc de desfasurare a concertului, precum si noua data vor fi anuntate cat mai curand.

"Aceasta decizie a fost luata de Vreau Bilet pentru siguranta publicului care urma sa participe la spectacolul sustinut de Ana Popović la Cinema Patria. Toate detaliile legate de data, ora si sala in care va fi sustinut concertul Anei Popović vor fi anuntate de organizator", se arata in comunicatul citat. Potrivit organizatorilor, biletele cumparate raman in continuare valabile.

Cantareata originara din Serbia a reusit sa se impuna in lumea muzicala prin stilul sau - un mix original intre blues, rock, funk -, caruia i se adauga o voce puternica si cu un timbru particular.

B.B. King, Robert Cray, Buddy Guy, Robert Randolph, Warren Haynes, Jonny Lang, Bootsy Collins, Quinn Sullivan, Dweezil Zappa au fost partenerii de scena ai sarboaicei, care a cucerit lumea europeana a blues-ului inainte de a incepe sa inregistreze in New Orleans si Los Angeles.

Anul acesta, Ana Popović i s-a alaturat lui Joe Bonamassa si festivalului organizat de celebrul musician, Keeping the Blues Alive, si a cantat alaturi de nume ca John Hiatt, Robben Ford si Robert Randolph. In 2014, Ana Popović a fost singura artista invitata sa se alature turneului mondial Experience Hendrix care a celebrat muzica si geniul idolului ei de o viata Jimi Hendrix.

Nominalizata in mai multe randuri la premiul Contemporary Blues Female Artist of the Year la Blues Music Awards, prima artista europeana nominalizata la premiul pentru cel mai bun debut la Festivalul din Memphis, castigatoare a premiului Best Blues DVD la Blues Matters Awards din Marea Britanie, Ana Popović face parte dintr-o familie de muzicieni. Bunicul sau a cantat la chitara intr-un stil gypsy jazz, iar tatal sau a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru acest instrument.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

"Am crescut ascultand blues. Acasa ascultam foarte mult muzica buna. Primul cantec pe care l-am cantat acasa a fost un blues, in limba engleza, cu mult inainte de a intelege ce anume spuneau versurile", spune Ana Popović.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.