Jon Snow, personaj central in serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", a fost "reinviat" de producatorii show-ului TV, potrivit unui teaser pentru urmatorul sezon al acestei productii de televiziune, care a fost difuzat luni, informeaza Reuters.

"Game of Thrones", o saga de inspiratie medievala produsa de HBO, are renumele de a-si ucide personajele centrale - care au parte de morti ingrozitoare, extrem de sangeroase -, dar, atunci cand Jon Snow a fost ucis, la finalul sezonului al cincilea, fanii serialului au luat cu asalt internetul, publicand numeroase speculatii si teorii despre felul in care acest personaj ar putea fi "reinviat" in urmatorul sezon.

Se pare ca eforturile lor au dat rezultate.

Producatorii serialului "Game of Thrones" au publicat pe Twitter, luni, o fotografie partiala care il arata pe Jon Snow cu o fata insangerata, dar viu, iar imaginea este insotita de textul urmator: "APRIL. #GoTSeason6". Al saselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" va avea premiera pe postul HBO in aprilie 2016.

Este pentru prima data cand producatorii serialului dezvaluie in mod oficial detalii despre viitorul unuia dintre personaje - in acest caz Jon Snow, interpretat de actorul britanic Kit Harington -, iar afisul publicat luni a generat o veritabila frenezie pe internet.

Mesajul publicat pe contul de Twitter al serialului "Game of Thrones" a fost distribuit de peste 35.000 de ori in primele trei ore, luni, iar "Jon Snow" a devenit principalul subiect dezbatut pe Twitter.

"Game of Thrones" este cel mai vizionat serial creat de HBO, cu o audienta medie de 20 de milioane de telespectatori pe episod, in acest an.

Speculatiile fanilor despre destinul personajului Jon Snow au fost stimulate si de faptul ca actorul Kit Harington a fost vazut in aceasta vara pe platourile din Irlanda unde sunt turnate unele dintre episoadele show-ului TV, dar si de decizia sa de a nu-si tunde parul - care a devenit o marca inregistrata a personajului sau.

Citeste si:
Top 4 greșeli de evitat atunci când cumperi un TV Smart
Top 4 greșeli de evitat...

Anumite mici scapari ale colegilor sai de distributie in diverse interviuri au contribuit si ele la aparitia acestor speculatii, in timp ce HBO si producatorii serialului au lasat impresia ca le face placere sa isi tachineze fanii, evitand intotdeauna intrebarea despre soarta personajului Jon Snow si interzicandu-i lui Kit Harington sa participe la intalnirile oficiale ale actorilor si producatorilor cu fanii serialului.

Jon Snow, fiul nelegitim al personajului Ned Stark (decapitat in episodul final al primului sezon), devenit Lord Comandant al Rondului de Noapte, a aparut in toate cele cinci sezoane ale serialului "Game of Thrones" difuzate pana in prezent, inainte de a fi tradat si injunghiat aparent mortal de subalternii sai, in penultimul episod al sezonului al cincilea, ce a fost difuzat in luna iunie.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Nu se stie deocamdata daca Jon Snow va ramane intr-adevar viu sau va deveni un mort-viu, deoarece "Game of Thrones" este un serial in care abunda magia neagra, vrajitoria si misteriosii " White Walkers", o armata de morti-vii.

Cel de-al cincilea sezon al celebrului serial produs de HBO, premiat cu Emmy, Globul de Aur si Peabody, a debutat la postul de televiziune in aprilie si s-a incheiat pe 14 iunie, scrie MEDIAFAX.

"Game of Thrones" a stabilit un nou record in 2015, castigand 12 premii Emmy intr-un singur an, inclusiv la categoria "cel mai bun serial - drama".

Inca de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Citeste si:
VIDEO Premieră: „Familia Simpson” va avea un personaj cu deficiențe...
VIDEO Premieră: „Familia...

Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

Scriitorul George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi, inclusiv in romana, si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.