Platforma online Netflix va realiza un remake al serialului SF "Lost In Space", un show TV cult din anii 1960, informeaza contactmusic.com.

Serialul original a fost difuzat timp de trei sezoane, din 1965 pana in 1968, si a inclus un total de 83 de episoade. In 1998, serialul a stat la baza unei adaptari cinematografice, cu William Hurt, Matt LeBlanc si Heather Graham in rolurile principale, insa filmul a primit cronici negative din partea criticilor de specialitate.

Potrivit Entertainment Weekly, informatia a fost confirmata de Kevin Burns, care a regizat in 1998 un documentar despre serialul original, intitulat "Lost In Space Forever". Noua productie va fi realizata pe baza unui scenariu scris de Matt Sazama si Burk Sharpless si va fi produs de Neil Marshall, unul dintre producatorii serialului "Urzeala tronurilor", care ar putea sa asigure si regia acestui proiect.

Serialul "Lost in Space" prezinta aventurile intergalactice ale familiei Robinson, ai carei membri ajung intr-o regiune indepartata a Cosmosului, dupa ce misiunea lor de explorare spatiala este sabotata de maleficul personaj Dr. Smith. Actiunea serialului este plasata in 1997, cu 32 de ani in viitor fata de momentul difuzarii primului episod.

Productia originala a primit doua nominalizari la premiile Primetime Emmy, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.