Cantareata americana Missy Elliott a suferit mai multe taieturi destul de adanci, cauzate de un costum realizat din fragmente de sticla sparta, in timpul filmarilor pentru cel mai recent videoclip al ei.

Artista, care nu a mai lansat un album din 2005, a revenit in actualitatea muzicala lansand saptamana trecuta un videoclip care promoveaza noul ei single "WTF (Where They From)", inregistrat in colaborare cu Pharrell Williams. In acel videoclip, Missy Elliott poarta un costum special, manusi si ochelari de soare, decorate cu fragmente de sticla sparta pentru a crea efectul unui glob disco cu oglinzi, dar a recunoscut faptul ca acea tinuta vestimentara i-a provocat dureri foarte mari.

"Am stiut cu totii ca trebuia sa fie un costum care sa intre in legenda", a declarat cantareata americana pentru revista i-D. "Cu totii am creat acel costum din fragmente de sticla, care a fost lucrul cel mai greu de purtat din viata mea, pentru ca era facut din sticla sparta, iar eu am inceput sa sangerez. Eram agitata, dar a trebuit sa il port. A fost terifiant. Era sange peste tot!", a adaugat vedeta americana.

Missy Elliott a devenit celebra in anii 1990 si a fost recompensata cu cinci premii Grammy, insa nu a mai lansat un album din anul 2005, cand a scos pe piata materialul "The Cookbook". Albumele sale s-au vandut in peste 30 de milioane de copii. Artista americana lucreaza in prezent la un nou material de studio, intitulat "Block Party", alaturi de producatorul muzical Timbaland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.