Corinne Fox, fiica actorului american Jamie Foxx, a fost desemnata Miss Golden Globe 2016 de membrii Asociatiei Presei Straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA).
Corinne Fox, care este model si actrita, dar si studenta la Universitatea Southern California, este deja familiarizata cu galele de la Hollywood, deoarece si-a insotit tatal adeseori pe covorul rosu, inca din copilarie.

Potrivit unei traditii care dateaza de peste 50 de ani, fiica sau fiul unui actor care a castigat in trecut cel putin un Glob de Aur ii ajuta in fiecare an pe organizatori sa inmaneze statuetele care sunt decernate la gala. Printre precedentele Miss Golden Globes se numara actritele Laura Dern, Melanie Griffith si Dakota Johnson si, mai recent, Greer Grammer (in 2015), Sosie Bacon si Rumer Willis. Cea de-a 73-a editie a galei Globurilor de Aur va avea loc pe 10 ianuarie 2016. Nominalizarile vor fi anuntate pe 10 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.