Formatia americana Foo Fighters a anuntat, sambata, ca a anulat toate concertele din turneul european pe care trebuia sa le sustina in Italia, Spania si Franta, in urma atacurilor teroriste care au avut loc la Paris, vineri noapte, si care s-au soldat cu sute de victime.

"Cu profunda tristete si ingrijorare pentru toti din Paris, suntem nevoiti sa anuntam anularea restului datelor turneului. In lumina acestor violente, a inchiderii granitelor si a doliului international, nu putem continua acum. Nu exista alt mod sa o spunem. Este o nebunie. Gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de toti care au avut de suferit sau care au pierdut pe cineva drag", este mesajul transmis, sambata, pe pagina de Facebook a formatiei.

Trupa urma sa concerteze, sambata, la Torino, luni, la Paris, marti, la Lyon, si joi, la Barcelona.

Autoritatile franceze au centralizat 128 de morti in urma atentatelor comise, vineri seara, la Paris, conform unui bilant provizoriu, care precizeaza ca aproape 300 de persoane sunt ranite. Aproximativ 100 de persoane au murit in atacul comis de trei teroristi kamikaze in sala de concerte Le Bataclan, unde formatia Eagles of Death Metal sustinea un concert. Membrii formatiei rock au scapat cu viata in urma atacului comis in sala de concerte, insa nu se cunoaste soarta tuturor membrilor staff-ului formatiei rock americane, scrie MEDIAFAX.

Trupa Foo Fighters a fost infiintata de Dave Grohl, in 1995, in Seattle. De-a lungul unei cariere de 20 de ani, Foo Fighters a lansat opt materiale discografice de studio, dintre care patru au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.