Cantareata americana Gwen Stefani s-a asociat cu managerii lantului de magazine Petco pentru a lansa o colectie de creatii vestimentare destinate animalelor de companie, informeaza contactmusic.com.

Noua colectie va include jucarii pentru caini, articole vestimentare pentru animale din diverse specii si rase, accesorii vestimentare, dar si palariute. Intreaga colectie se inspira din linia vestimentara Harajuku Lovers, lansata de Gwen Stefani in 2005, scrie MEDIAFAX.

In ciuda succesului de care se bucura deja in industria modei gratie brandului ei vestimentar, Gwen Stefani spune ca i-a fost destul de dificil sa ii convinga pe managerii de la Petco in legatura cu sansele de succes pe care le are o linie vestimentara pentru animale de companie.

"Am vrut sa fac aceasta colectie de atat de multa vreme, deoarece oamenii cu care lucrez si pe care ii iubesc foarte tare doreau cu disperare ca eu sa lansez o linie de jucarii si hainute pentru caini si alte articole de felul acesta. Insa a fost foarte greu - a trebuit sa ii hartuiesc pentru a-i convinge sa ma lase sa fac acest lucru. Insa am reusit, iar acum colectia a fost lansata si suntem cu totii entuziasmati", a declarat vedeta americana.

Noua colectie, lansata oficial pe 7 noiembrie, se intituleaza Harajuku Lovers Pets si include 20 de articole al caror design are legatura cu anii de inceput petrecuti de Gwen Stefani alaturi de trupa No Doubt.

Gwen Stefani a devenit celebra ca solista a trupei No Doubt, in 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numara "Just a Girl" si "Don't Speak". Cel mai recent album solo al cantaretei dateaza din 2006, cand vedeta a lansat materialul discografic "The Sweet Escape". Gwen Stefani este si un designer de succes, impunandu-se in lumea modei cu liniile vestimentare L.A.M.B. si Harajuku Lovers.

Din iunie 2014, cantareata este membru in juriul emisiunii concurs "The Voice", difuzata in Statele Unite ale Americii de postul NBC, alaturi de Pharrell Williams, Blake Shelton si solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Citeste si:
Fara machiaj, fara Photoshop: 15+ vedete care mizeaza pe naturalete
Fara machiaj, fara Photoshop:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.