Topul a fost alcatuit pe baza contractelor declarate in mod public de aceste vedete, incheiate in cinema, televiziune, muzica si publicitate.

Grupul One Direction a ocupat pentru a treia oara consecutiv prima pozitie in topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani, alcatuit in fiecare an de revista britanica Heat, informeaza contactmusic.com.

Astfel, in ciuda faptului ca Zayn Malik a parasit One Direction in luna martie, acest grup a reusit sa se mentina pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in acest clasament, cu o avere combinata de 128,3 milioane de dolari. De altfel, Zain Malik apare si el in acest clasament, pe pozitia a opta, cu venituri de 32,8 milioane de dolari - castigate in perioada in care facea parte din One Direction.

Actorul Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter", s-a mentinut pe pozitia a doua, cu venituri de 105,3 milioane de dolari.

Actorul Robert Pattinson, unul dintre protagonistii seriei "Amurg/ Twilight", ocupa locul al treilea, cu venituri de 81,6 milioane de dolari.

Cantareata Adele se afla pe locul al patrulea, cu venituri de 57,7 milioane de dolari, iar pe locul al cincilea se afla actrita Emma Watson, cu venituri de 53,5 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani este completat de cantaretul Ed Sheeran (53,3 milioane de dolari), actorul Rupert Grint (42,1 milioane de dolari), cantaretul Zayn Malik (32,8 milioane de dolari), rockerul Alex Turner (19,8 milioane de dolari) si grupul Mumford & Sons (18,8 milioane de dolari), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.