Membrii trupei Cargo au scris, pe Facebook, despre persoanele decedate in urma incendiului din clubul Colectiv, de pe 30 octombrie, in urma caruia 46 de persoane si-au pierdut viata, precizand ca pe acesti copii nu "cei de sus i-au omorat, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu totii".

"Patruzeci si patru de tineri care reprezentau tot ce este mai fumos in tara asta. Ar trebui ca zilele astea sa ii plangem pe ei, si sa ne rugam pentru cei care lupta sa ramana in viata! Se cauta vinovati, se schimba sistemul, se da jos coruptia de la nivel inalt... foarte bine! Insa pe acei copii nu cei de sus i-au omorat, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu totii. «E Ok... ce poate sa se intample? Lasa ca merge si asa... am experienta, sunt atent, nu se intampla nimic» Cei implicati in nenorocirea asta au tratat jobul lor cu usurinta, asa cum o facem cei mai multi dintre noi. Revolutia Lucrurilor Mici, o oglinda in fata fiecaruia, asta este adevarata revolutie. Cum ar fi pentru inceput sa ne facem revizia tehnica la masina, asa cum trebuie, sa respectam toate regulile de circulatie, si sa conducem generos si atenti la cei din jurul nostru?", a scris trupa Cargo.

Trupa Cargo a scris acest mesaj, duminica, pe pagina oficiala de Facebook, cand numarul persoanelor care si-au pierdut viata in incendiul din clubul Colectiv era 44.

Insa, bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminica seara, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum, iar, luni dimineata, jurnalista si fotografa Teodora Maftei a murit la clinica din Israel, unde a fost transferata saptamana trecuta, numarul persoanelor care au decedat in urma incendiului din clubul Colectiv ajungand astfel la 46.

In spitalele din Capitala mai sunt internate, luni, 83 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt in stare critica, sase in stare grava si 61 sunt stabilizate, scrie MEDIAFAX.

Dintre pacientii internati in spitale din Capitala, 35 au fost transportati spre unitati sanitare din strainatate, insa trei au decedat. Tobosarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminica seara, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum, iar alti doi raniti au decedat, sambata, dupa ce au ajuns in Olanda.

Citeste si:
Anchetă după incendiul de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. A...
Anchetă după incendiul de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.