Cantaretul Cezar Ouatu si organizatorii concertului sau "One Voice Show", care va avea loc pe 24 noiembrie, de la ora 19.00, la cinema Patria din Bucuresti, au hotarat ca tot profitul rezultat din incasarile din bilete sa fie donat victimelor incendiului din clubul Colectiv.

"M-a miscat profund toata aceasta tragedie, de aceea fac acest gest din toata inima mea. Imi doresc ca acest concert sa fie ca o rugaciune pentru cei care nu mai sunt printre noi, dar si pentru cei care lupta, pe patul de spital, sa supravietuiasca. De aceea, prima piesa pe care o voi canta in acest spectacol va fi «Ave Maria»", spune Cezar Ouatu, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Alaturi de Cezar Ouatu, pe scena de la cinema Patria se vor afla Corala Danielescu, condusa de dirijorul Valentin Gruescu, si Pop Symphony Orchestra, condusa de Andrei Tudor.

"«One Voice Show» este primul spectacol-concert in care imi voi folosi cameleonismul vocal, pentru ca voi aborda diferite stiluri muzicale, cat mai diverse. Pe scena, vom avea orchestra, cor, band si taraf, adica aproximativ 50 de oameni. Va fi un spectacol in premiera in Romania, un spectacol din toata vocea si inima mea"
, a spus cantaretul.

Biletele pentru "One Voice Show" se gasesc pe www.vreaubilet.ro si la casa de bilete a cinematografului Patria, scrie MEDIAFAX.

In urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie, in clubul Colectiv, au decedat 32 de persoane si alte aproape 200 au fost ranite. In spitalele din Capitala erau internate, vineri, 127 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 65 in stare critica si grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.