Trupa Holograf si-a anulat concertul pe care trebuia sa il sustina pe 8 noiembrie la Casa de Cultura din Ploiesti, a carei activitate a fost oprita din cauza ca nu respecta normele legale de functionare.

"In urma controalelor efectuate de autoritati, Casa de Cultura din Ploiesti a fost gasita necorespunzatoare din punct de vedere a normelor legale si in consecinta a fost oprita activitatea curenta. Ne pare rau ca din motive ce nu tin de vointa noastra, amanam concertul din 8 noiembrie", potrivit unui anunt publicat, sambata, pe contul de Facebook al trupei Holograf.

Data si locul de desfasurare a spectacolului reprogramat vor fi anuntate in cel mai scurt timp, iar biletele achizitionate vor ramane valabile. "Speram ca acest inconvenient sa poata fi depasit", se mai spune in anuntul trupei Holograf.

Pe de alta parte, si alte cluburi si institutii de spectacole din tara si-au oprit deja activitatea dupa tragedia din 30 octombrie din clubul Colectiv din Bucuresti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.