Violonistul André Rieu va veni sambata dupa-amiaza, la Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv si pentru a face o donatie pentru ajutorarea acestora, au declarat, pentru MEDIAFAX surse apropiate actiunii.

André Rieu va veni in Romania cu un avion privat, special pentru a merge la clubul Colectiv, unde se va reculege pentru cateva momente. Violonistul va veni la Bucuresti pentru a-si arata solidaritatea fata de romani si pentru a face o donatie pentru victimele tragediei din Colectiv. Este de asteptat ca André Rieu sa ajunga la clubul Colectiv sambata, in jurul orei 16.00, si sa plece imediat dupa aceasta actiune, au precizat sursele citate.

Numarul deceselor in urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie in clubul Colectiv din Bucuresti a ajuns la 38. Alte aproximativ o suta de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

André Rieu a sustinut sapte concerte in Piata Constitutiei din Bucuresti, in luna iunie, la care au participat aproximativ 84.000 de spectatori.

Nascut la Maastricht, in Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vanduti muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel international cu spectacolele sale pline extravaganta si de emotie. Detinatorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lume.

In fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul si numerosi solisti internationali sustin 100 de concerte in intreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat in Billboard's Top 10 in fiecare an, incepand din 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.