Un nou serial TV din franciza "Star Trek" va fi lansat pe micile ecrane nord-americane in anul 2017, au anuntat, luni, reprezentantii postului de televiziune CBS, informeaza contactmusic.com.

Directorii postului american CBS l-au recrutat pe Alex Kurtzman pentru a asigura functia de producator executiv al noului serial. Alex Kurtzman a fost coscenarist si producator al celor mai recente doua filme din aceasta franciza - "Star Trek: Un nou inceput" si "Star Trek In intuneric 3D".

Serialul original "Star Trek", care i-a avut ca protagonisti pe William Shatner, George Takei si Leonard Nimoy, a debutat pe micile ecrane din Statele Unite ale Americii in 1966. Acel serial a reprezentat sursa de inspiratie pentru alte cinci serii TV si mai multe filme pentru marele ecrane, scrie MEDIAFAX.

Noul serial va introduce personaje noi in universul creat de Gene Roddenberry, insa nu va avea nicio legatura cu urmatorul lungmetraj din serie, "Star Trek Beyond", care va avea premiera in timpul seriei de evenimente ce vor fi organizate pentru a celebra a 50-a aniversare a francizei, in vara anului 2016.

Detalii despre distributia si intriga noului serial TV din seria "Star Trek" nu au fost deocamdata dezvaluite. Cel mai recent serial TV din franciza "Star Trek" a fost "Star Trek: Enterprise", difuzat intre anii 2001 si 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.