Actorul american Billy Bob Thornton a fost spitalizat dupa un accident de automobil care s-a produs vineri, in cartierul West Hollywood din Los Angeles, informeaza contactmusic.com.

Starul hollywoodian, in varsta de 60 de ani, era pasager intr-un automobil care a intrat in coliziune cu un alt vehicul, vineri, in jurul orei locale 06.45. Ambulantele au sosit foarte repede la locul accidentului, iar Billy Bob Thornton a fost transportat la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Potrivit site-ului TMZ.com, actorul a suferit un traumatism cranian, scrie MEDIAFAX.

Agentul de presa al starului american a negat insa aceasta afirmatie, precizand ca spitalizarea lui Billy Bob Thornton a reprezentat doar o masura de precautie medicala si ca, dupa un control al medicilor, actorul a fost externat. Potrivit presei americane, Billy Bob Thornton se simte bine si a refuzat sa permita acestui incident sa ii afecteze programul de lucru, revenind la cateva ore dupa aceea pe platourile de filmare.

Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg mai degraba prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, in "Taisul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic si plictisit care dispune de o suma de bani provenita din santaj, in pelicula "Confesiunea unui anonim", dar si rolul negativ din filmul "Turnul de control", in care a jucat alaturi de fosta sa sotie, Angelina Jolie. In 1997, Thornton a castigat un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Taisul". Starul american a fost din nou nominalizar la Oscar in 1999 pentru rolul secundar din filmul "A Simple Plan". In 2001 s-a remarcat in filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball" in care a jucat alaturi de Halle Berry, iar in 2014 a impresionat in serialul TV "Fargo", cu un rol pentru care a primit Globul de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.