Cantaretul canadian Justin Bieber, care a revenit cu succes pe scenele europene, duminica, la Milano, la gala MTV Europe Music Awards 2015, a intrerupt si a anulat brusc show-ul sau de la Oslo, joi seara, dupa ce a interpretat un singur cantec, informeaza Reuters.

Artistul nord-american, devenit celebru la varsta de doar 13 ani si, apoi, un fenomen global al muzicii pop, a castigat cinci premii la Milano, duminica, iar luna viitoare va lansa primul sau album dupa o pauza de trei ani.

Potrivit site-ului 20minutes.fr, artistul canadian, in varsta de 21 de ani, si-a intrerupt concertul de la Oslo, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, dupa ce a interpretat o singura piesa - "Boyfriend" -, agasat de jeturile de apa cu care era stropit din abundenta de fanii prezenti in fata scenei, scrie MEDIAFAX.

Imaginile captate cu telefoanele mobile il arata pe Bieber in timp ce stergea scena cu propriul tricou si incercand, in van, sa calmeze entuziasmul tinerelor spectatoare aflate in primele randuri si care il stropeau cu apa. "Ok, asta e! S-a terminat. Nu mai tin acest concert", a declarat cantaretul, inainte de a se intoarce cu spatele spre spectatori si de a-si arunca vesta pe scena.

Presa norvegiana a relatat pe larg acest incident in cursul editiilor sale de vineri, prezentand in bucla imaginile de la concertul lui Justin Bieber, urmate de interviuri cu admiratoarele acestuia, extrem de dezamagite dupa acel show. Postul de televiziune TV2, care a organizat concertul, vorbeste deja despre un "scandal" si un "fiasco", in timp ce cotidianul Adresseavisen a publicat un articol cu titlul "Drama plina de lacrimi".

"Din pacate, a fost o saptamana dificila pentru mine, cu zile foarte lungi, lipsite de somn", a scris artistul pe contul lui de Instagram. "In niciun caz nu am dorit sa par rautacios, dar am ales sa imi opresc show-ul pentru ca oamenii din primele randuri nu voiau sa inteleaga. Nu intotdeauna fac lucrurile asa cum ar trebui, dar sunt si eu un om si fac tot ce pot pentru a deveni mai bun", a adaugat cantaretul.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

"Din nefericire, alte persoane au avut de suferit din acest motiv, ca si mine. Imi pare rau pentru persoanele din spatele salii, imi pare rau pentru aceia pe care i-am dezamagit", a continuat artistul.

Potrivit Reuters, Justin Bieber a parasit orasul Oslo la bordul avionului sau privat, la scurt timp dupa miezul noptii, lasandu-i pe unii dintre fanii lui dezamagiti si in lacrimi. Justin Bieber este extrem de popular in Norvegia, unde mai multe scoli au reprogramat in trecut examenele elevilor, pentru ca acestia sa poata sa asiste la concertele starului canadian.

"Copilul teribil al muzicii pop" a generat insa mai multe scandaluri in afara scenei in ultimii ani. In Argentina, in 2013, Bieber a agresat un fotograf si a fost dat afara dintr-un hotel. In Statele Unite, tara in care locuieste, a fost arestat anul trecut pentru conducere neglijenta a automobilului si a fost condamnat la doi ani de libertate conditionata pentru un caz de vandalism petrecut in ianuarie 2014, cand a aruncat cu oua in fatada casei unui vecin al sau din Los Angeles.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Justin Bieber, in varsta de 21 de ani, a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.