Regina muzicii finlandeze revine la Bucuresti cu un show special de Craciun, ce face parte din turneul "Ave Maria Christmas Tour".

In data de 7 decembrie, la Ateneul Roman, Tarja ne va introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna cu un spectacol sustinut in premiera in tara noastra, in care artista va fi acompaniata de pian, flaut si vioara, conform phoenixentertainment.ro.

Tarja Turunen a concertat ultima oara in Romania in data de 4 noiembrie 2014, la Sala Palatului, spectacol in care si-a promovat albumului symphonic rock "Colours of the Dark", aducand un nou val de energie exploziva.

Tarja este cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase si reprezentative voci ale Finlandei. In perioada 1996 - 2005, artista a fost vocalista formatiei Nightwish, dand voce unor piese devenite celebre precum "Wishmaster", "Wish I Had an Angel" sau "Sleeping Sun".

Dupa despartirea de trupa, Tarja si-a inceput cariera solo, lansand 4 albume de studio, cu ajutorul unor instrumentisti de senzatie, printre care si tobosarul Mike Terrana.

Concertul de la Ateneul Roman este organizat de Phoenix Entertainment, biletele fiind disponibile in reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.