Cantaretul canadian a fost marele castigator al celei de-a 21-a editii a MTV European Music Awards, cu cinci premii obtinute la gala de duminica seara, organizata la Mediolanum Forum din Milano, Italia, informeaza Reuters.

Astfel, Bieber, in varsta de 21 de ani, care a interpretat la gala hitul sau "What Do You Mean?", a castigat premiile categoriilor "cel mai bun cantaret", "cel mai bun aspect fizic", "cea mai buna interpretare: America de Nord", "cei mai mari fani" si "cea mai buna colaborare" - cu Skrillex si Diplo, pentru "Where Are U Now?".

Cantaretul, care a devenit celebru la varsta de 13 ani si este un fenomen pop global, va lansa luna viitoare primul lui album din ultimii trei ani, timp in care s-a facut remarcat mai degraba prin comportamentul sau turbulent decat pentru prestatia artistica, scrie MEDIAFAX.

La gala de duminica seara au absentat, insa, cateva nume mari ale scenei muzicale mondiale, desemnate castigatoare, iar printre acestea s-au numarat Taylor Swift (premiul pentru cea mai buna piesa - "Bad Blood"), Rihanna (premiul pentru cea mai buna cantareata), trupa One Direction (premiul pentru cel mai bun artist pop) si Nicki Minaj (premiul pentru cel mai bun artist hip-hop).

Insa la gala au fost numeroase artificii, jocuri de lumini si efecte vizuale din partea artistilor care au cantat, precum Ellie Goulding, care a aparut dintre niste oglinzi pentru a interpreta "Love Me Like You Do", si Jason Derulo, ai carui dansatori au facut parada pe biciclete Segways.

Gala a fost gazduita de starul serialului "Orange is the New Black" Ruby Rose si interpretul britanic Ed Sheeran, care a si fost premiat de MTV, la categoriile "cea mai buna interpretare live" si "cel mai bun show".

Duoul hip-hop Macklemore and Ryan Lewis a castigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru piesa "Downtown", care a deschis gala cu o punere in scena in stilul "West Side Story".

La gala de duminica au mai fost premiati Shawn Mendes, pentru cel mai bun debut, cu "Stitches", dar si trupa Duran Duran, care a primit MTV Video Visionary Award, "pentru ca sunt cei mai mari pionieri in arta video din industria muzicala", potrivit organizatorilor.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Gala MTV EMA Awards se doreste a fi o celebrare a muzicii din intreaga lume, desi are tendinta de a se concentra asupra artistilor americani, care se bucura de o popularitate deosebita pe plan international. Castigatorii sunt votati de public, pe site-ul www.mtvema.com.

Gala MTV Europe Music Awards 2015 a fost transmisa in direct de MTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.