Lansarea single-ului `Hello`, semnat de Adele, primul din ultimii trei ani, care anunta aparitia unui nou album al cantaretei britanice, "25", a starnit o avalansa de mesaje pe Twitter, ajungand la cifra de 1.600 de mesaje pe minut.

Piesa, data publicitatii vineri, si anuntul aparitiei albumului "25" pe 20 noiembrie au generat peste 1,3 milioane de mesaje pe reteaua de comunicare Twitter, iar numele Adele a devenit cel mai cautat in social media din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franta, Brazilia si Thailanda. Videoclipul "Hello" a fost filmat in regiuni rurale din jurul orasului Montreal si regizat de cineastul canadian Xavier Dolan, autorul unor filme apreciate si premiate la festivaluri de prestigiu, precum "Am omorat-o pe mama/ J'ai tué ma mère", "Iubiri imaginare/ Les amours imaginaires", "Laurence pana la capat/ Laurence Anyways", "Tom la ferma/ Tom à la ferme" si "Mami/ Mommy". Albumul "25" al cantaretei Adele va include 11 piese, intre care "Send My Love (To Your New Lover)", "I Miss You", "When We Were Young" si "Remedy".

In urma unor zvonuri potrivit carora artista ar putea fi cap de afis al festivalului Glastonbury 2016, Adele a marturisit ca nu este un fan al evenimentelor de acest gen, infirmand presupunerile. "Cred ca m-am facut inteleasa legat de Glastonbury. Este vorba despre prea multi oameni - nu cred ca as putea face asta. Am mers anul acesta pentru a-l vedea pe Kanye West si am fost inmarmurita de numarul spectatorilor. A fost destul de nebunesc", a declarat Adele.

Cel mai recent album al cantaretei Adele, intitulat "21", lansat in 2011, s-a vandut in peste 30 de milioane de copii pe plan mondial. Dupa succesul obtinut cu acesta, singura piesa noua lansata de Adele a fost "Skyfall", tema muzicala a celui mai recent film din seria "James Bond". Cantecul a fost recompensat cu un Glob de Aur si cu premiul Oscar in 2013.

Citeste si:
S-a gasit formula pentru single-ul perfect de Craciun/ VIDEO
S-a gasit formula pentru...

In ultimii ani, Adele a facut o pauza in cariera, pentru a se ocupa de cresterea baietelului sau, Angelo, pe care il are cu partenerul ei de viata, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cantaretei a avut loc tot in 2011, cu ocazia lansarii albumului "21", desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce a suferit o interventie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

Citeste si:
Adele și iubitul se mută într-o casă care i-a aparținut lui...
Adele și iubitul ei se mută...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.