Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a dezmintit prin intermediul unui comunicat de presa ca ar fi fost implicat intr-un proiect al regizorului Martin Scorsese, subliniind si faptul ca nu a cumparat un apartament la New York, informeaza cotidianul catalan Sport.

"Cristiano Ronaldo nu a fost niciun moment invitat direct sau indirect sa participe la un proiect al lui Martin Scorsese. Singurul film in care Cristiano Ronaldo a fost si este implicat este documentarul «Ronaldo», care va aparea pe 9 noiembrie", se arata in comunicat.

De asemenea, in comunicat se mentioneaza ca Ronaldo nu a cumparat un apartament la New York, dupa ce presa internationala a scris ca sportivul a platit 16 milioane de euro pentru un apartament in imobilul de lux Tower Trump din Manhattan.

Presa internationala a scris, la inceputul saptamanii, ca fotbalistul Cristiano Ronaldo va primi despagubiri colosale - 20 milioane de euro - din partea producatorilor urmatorului film al regizorului Martin Scorsese, care a renuntat la ideea de a il distribui pe sportivul portughez in pelicula "The Manipulator". Astfel, starul portughez ar fi trebuit sa interpreteze un rol intr-un film biografic despre Alessandro Proto, un bogat om de afaceri italian, despre care presa internationala afirma ca ar fi inspirat-o pe scriitoarea E.L. James atunci cand a creat personajul Christian Grey din franciza "50 Shades of Grey".

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit in luna octombrie Gheata de Aur, trofeu acordat celui mai bun marcator din Europa, portughezul primind aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera. Cristiano Ronaldo a mai fost recompensat cu Gheata de Aur in 2008 (pe cand juca la Manchester United) si in 2011 si 2014 cu Real Madrid. In sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 48 de goluri in campionatul Spaniei. Ronaldo este primul jucator care castiga acest trofeu de patru ori, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.