Khloe Kardashian a anulat procedura de divort de sotul ei, jucatorul de baschet Lamar Odom, miercuri, la o saptamina dupa ce sportivul american si-a pierdut cunostinta si a intrat in coma, la Las Vegas, au anuntat tabloidele americane, citate de Reuters.

Site-ul TMZ.com, revista People si postul de televiziune E!, care difuzeaza reality-show-ul "Keeping Up With the Kardashians", au anuntat ca avocatul starletei Khloe Kardashian a cerut unui judecator din Los Angeles, miercuri, sa retraga cererea de divort semnata de ambele parti la inceputul acestui an si care astepta pronuntarea finala a instantei.

Khloe Kardashian, in varsta de 31 de ani, si Lamar Odom, in varsta de 35 de ani, s-au despartit in 2014, dupa o casnicie de patru ani, insa, in ciuda acestui fapt, starleta TV a fost o prezenta constanta in camera de spital a sportivului american, internat de urgenta dupa ce a fost descoperit in stare de inconstienta intr-un bordel din Nevada, saptamana trecuta.

Khloe Kardashian a publicat marti un mesaj pe site-ul ei personal in care a spus ca Odom face "progrese incredibile" in drumul sau spre recuperare, multumind de asemenea fanilor si membrilor echipei medicale pentru sprijinul acordat in aceasta perioada, despre care starleta de reality-show a spus ca a reprezentat "o saptamana incredibil de dificila".

Saptamana trecuta, pronosticul in privinta sanselor de recuperare pe care le avea Lamar Odom era destul de pesimist, dupa mai multe zile petrecute in coma, tinut in viata de aparate de intretinere a functiilor vitale. Sportivul american a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale in timp ce se afla intr-un bordel din Las Vegas. Autoritatile americane spun ca Lamar Odom consumase cocaina si suplimente din plante pentru imbunatatirea functiei sexuale.

Sportivul a fost transferat, luni, cu elicopterul, de la Las Vegas la un spital din Los Angeles. Potrivit presei americane, Lamar Odom a iesit din coma, este capabil sa respire fara ajutorul aparatelor, a reusit sa deschida ochii si sa spuna cateva cuvinte.

In varsta de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA (Liga profesionista de baschet nord-americana, n.r.) in 2009 si 2010, cu Los Angeles Lakers, iar, in ultimii ani, nu a mai evoluat din cauza dependentei de droguri, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Vlăduța Lupău are probleme serioase de sănătate. Vedeta și-a anulat...
Vlăduța Lupău are probleme...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.