Concertul pe care Dulce Pontes, considerata regina contemporana a muzicii fado, trebuia sa il sustina pe 27 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru data de 2 decembrie, din cauza unor probleme de sanatate cu care artista si echipa ei se confrunta.

Conform unei comunicari trimise de managerul de turneu al lui Dulce Pontes, artista si echipa sa sufera, in prezent, de o afectiune la nivelul sistemului digestiv. Membrii echipei si artista au contractat o infectie virala cu manifestari digestive. Conform ultimelor analize, se pare ca aceaste serioase probleme de sanatate sunt cauzate de un virus sau o bacterie din Cuba, informeaza organizatorii concertului de la Bucuresti, Project Events.

Dulce Pontes a concertat de curand in Cuba, la Havana, pentru prima data in calitate de invitat al Festivalului Les Voix Humaines.

"Cubanezii au fost foarte incantati sa primeasca una dintre cele mai mari voci de fado (cantec popular portughez), a carei muzica este un punct de jonctiune ce uneste traditiile culturale ale tarii sale cu muzica celor mai interesante si originale popoare din lume. Dar iata ca vizita ei pe teritoriul cubanez nu a fost de bun augur pentru artista si echipa sa, acestia fiind nevoiti sa amane concertele programate in cadrul turneului international", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Fanii care inca nu si-au rezervat un loc in sala isi pot achizitiona bilete de la librariile Librarium si Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - statia de metrou Unirii 1, dar si online, pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro si salapalatului.ro.

Dulce Pontes s-a nascut in Montijo, Portugalia, in 1969, iar, in decursul timpului, a cochetat cu mai toate stilurile muzicale, cantand pop, rock, jazz, muzica clasica si traditionala. In 1991 a castigat premiul Festivalului National de Cantec al Portugaliei si, in acelasi an, a reprezentat Portugalia la Eurovision, un concurs care a reprezentat rampa ei de lansare.

Primul sau album, "Lusitana", a fost lansat in 1993, iar, in anul urmator, a ajuns pe piata "Làgrimas", material discografic ce a consfintit consacrarea ei la nivel mondial si a reasezat muzica portugheza in fruntea topurilor din intreaga lume. Pe albumul "Làgrimas" se afla si emblematica piesa "A Cancao do Mar", care se regaseste pe coloana sonora a productiei hollywoodiene "Avocatul diavolului/ Primal Fear", cu Richard Gere in distributie. "Làgrimas" ramane unul dintre cel mai bine vandute albume din toate timpurile, in Portugalia.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.