Mai multi sportivi celebri apar in videoclipul piesei "Fallaste Corazon", interpretata de Julio Iglesias, informeaza marca.com.

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, selectionerul Spaniei, Vicente del Bosque, fostul atacant al echipei Real Madrid Raul Gonzalez, portarul echipei Napoli, Pepe Reina, fostul fotbalist portughez Luis Figo, fostul tenismen Carlos Moya si pilotul mexican al echipei de Formula 1 Force India, Sergio Perez, apar si ei in videoclip, alaturi de actori, prezentatori TV si alte vedete spaniole.

Acestia mimeaza versurile melodiei interpretate de Julio Iglesias. Videoclipul este disponibil pe canalul oficial al artistului, de pe YouTube. Fotbalistii evolueaza sau au evoluat la Real Madrid, in timp ce Nadal, Alonso si Moya sunt fani ai echipei madrilene, la care a fost portar in tinerete Julio Iglesias.

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias a lansat, luna trecuta, primul sau album in limba spaniola din ultimii 12 ani, intitulat "Mexico", ce contine coveruri ale unora dintre cele mai indragite melodii ale tarii sud-americane, scrie MEDIAFAX.

Julio Iglesias, in varsta de 71 de ani, a inregistrat "o scrisoare de dragoste adresata Mexicului", iar primul single de pe acest material de studio este "Fallaste Corazon", compus de Cuco Sanchez. "Mexico" este primul album in limba spaniola al artistului, dupa discul "Divorcio", lansat in 2003.

Julio Iglesias a vandut in intreaga lume peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.