"Gangsteri de legenda/ Legend", de Brian Helgeland, cu Tom Hardy si Emily Browning in rolurile principale, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 562.773 de lei si 28.917 de spectatori.

"Gangsteri de legenda", distribuit in Romania de Freeman Entertainment, spune povestea unora dintre cei mai cunoscuti infractori britanici, gemenii Reggie si Ronnie Kray, in perioada lor de glorie de la jumatatea anilor 1960, potrivit site-ului cinemagia.ro. Dupa ce Ronnie este eliberat din inchisoare, cei doi frati incep sa-si consolideze imperiul in Londra, incercand sa elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson si colaborand cu mafia americana care cauta sa patrunda in oras. Celebri si invidiati, acestia isi creeaza relatii printre cei mai influenti londonezi.

Filmul "Martianul/ The Martian", regizat de Ridley Scott, cu Matt Damon in rol principal, a coborat pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 487.299 de lei si 20.360 de spectatori. Lungmetrajul "Martianul", distribuit in Romania de Odeon Cineplex, spune povestea astronautului Mark Watney, care, in timpul unei misiuni cu echipaj uman pe Marte, este considerat mort, victima a unei furtuni puternice. Insa el supravietuieste urgiei si descopera ca a fost lasat singur pe ostila planeta. Cu provizii insuficiente, este nevoit sa-si foloseasca la maximum ingeniozitatea, inteligenta si forta interioara pentru a ramane in viata si a gasi o cale prin care mesajul sau de ajutor sa ajunga pe Pamant.

Pe locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend se afla productia "Crimson Peak", de Guillermo del Toro, care a debutat cu incasari de 301.994 de lei si 16.050 de spectatori. Filmul, distribuit in Romania de Ro Image 2000, este o poveste romantica gotica, in care protagonisti sunt Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska si Charlie Hunnam.

"The Walk: Sfideaza limitele/ The Walk", de Robert Zemeckis, se afla pe locul al patrulea in clasament, cu incasari de 261.134 de lei si 11.635 de spectatori de vineri pana duminica. Filmul, distribuit in Romania de IntercomFilm Distribution, prezinta povestea lui Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) si a mentorului sau, Papa Rudy (Ben Kingsley), care sunt ajutati de o echipa internationala fara egal, ce depaseste toate obstacolele, disensiunile, tradarile si numeroasele limite pentru a-si duce la indeplinire planul lor nebunesc: sa parcurga pe sarma imensul vid dintre turnurile gemene din New York.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Filmul "Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri/ Pan", o reinventare a povestii lui Peter Pan, s-a situat pe locul al cincilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 238.655 de lei si 11.451 de spectatori. Regizat de Joe Wright si avandu-i in rolurile principale pe Hugh Jackman - care joaca un rol negativ -, Garrett Hedlund si Rooney Mara, pelicula - adusa pe marile ecrane romanesti de Freeman Entertainment - se inspira din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar reinventeaza biografia micului Peter Pan, plasand-o in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.