Tom Jones, Duran Duran, Mark Ronson, Charli XCX si Ella Eyre sunt doar cateva dintre marile nume din industria muzicala britanica care au participat la gala Q Awards, organizata de revista britanica muzicala Q.

Rockerul Noel Gallagher si cantaretul si cantautorul Ed Sheeran se numara printre marii castigatori ai galei Q Awards 2015, organizata de revista britanica muzicala Q, luni seara, la Londra, informeaza Reuters.

Materialul discografic "Chasing Yesterday", lansat de rockerul Noel Gallagher si de noua sa trupa High Flying Birds, a primit trofeul pentru cel mai bun album al anului, scrie MEDIAFAX.

Ed Sheeran a fost desemnat cel mai bun artist solo, iar James Bay a fost desemnat cel mai bun artist debutant. Single-ul "Gunga Din" al trupei The Libertines a triumfat la categoria "cel mai bun cantec".

Grupul Florence and the Machine s-a impus la categoria "cel mai bun videoclip", cu cel al piesei "Ship to Wreck". Mark Ronson a fost recompensat cu Q Hero Award. Premiile au fost atribuite pe baza voturilor exprimate de cititorii revistei Q.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.