Angelina Jolie a declarat ca este surprinsa ca este inca in viata dupa toate problemele de sanatate cu care s-a confruntat, precizand ca traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima si ca se simte bine acum, la 40 de ani, varsta la care mama si bunica ei "au inceput sa moara".

Angelina Jolie si familia sa sunt vedetele editiei din luna noiembrie a versiunii americane a revistei Vogue, o fotografie cu celebra actrita americana aparand pe coperta acestui numar special al publicatiei. Totodata, intr-un interviu publicat in acest numar al revistei Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeste despre cel mai personal proiect cinematografic al sau, filmul "By the Sea", in care actrita joaca alaturi de actualul sau sot, actorul Brad Pitt, cu care are o relatie de aproape zece ani si pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith".

"By the Sea", primul film din ultimii zece ani in care apare cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt si primul lungmetraj in care cei doi actori americani joaca impreuna dupa ce s-au casatorit, in 2014, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 13 noiembrie. De asemenea, in interviul acordat Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeste despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat in ultimii ani.

Astfel, Angelina Jolie, care a afirmat in mai multe randuri ca este surprinsa ca este inca in viata, spune ca traieste in fiecare zi ca si cum aceasta ar fi ultima. "Amandoua femeile din familia mea, mama mea si bunica mea (care au decedat de cancer ovarian, n.r.), au inceput sa moara pe vremea cand aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Astept cu nerabdare sa ajung la 50 de ani si stiu ca voi reusi", spune Angelina Jolie.

Angelina Jolie, mama a sase copii, a luat masuri drastice dupa ce a aflat ca este purtatoare a unei gene (BRCA) care creste considerabil riscul de cancer si a suportat doua interventii chirurgicale. In luna martie, actrita a anuntat, intr-un editorial aparut in The New York Times, ca a suportat o operatie de extirpare a ovarelor si a trompelor uterine, la doi ani dupa ce a suportat o dubla mastectomie.

Mama Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian in 2007, la varsta de 56 de ani, iar bunica Angelinei Jolie, Lois, a murit de cancer ovarian la varsta de 45 de ani.
Actrita a mai spus in interviul publicat in Vogue SUA ca faptul ca a dezvaluit public problemele de sanatate cu care se confrunta a ajutat-o sa se simta foarte conectata cu alte femei. Actrita a precizat insa ca aceste interventii chirurgicale au facut parte dintr-un proces foarte dificil, avand in vedere schimbarile de natura hormonala cu care s-a confruntat apoi. Pe de alta parte, in interviul acordat pentru editia din luna noiembrie a Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeste si despre relatia sa cu actorul Brad Pitt, precizand ca filmul "By the Sea", in care cei doi joaca, nu este unul autobiografic.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

"Brad si cu mine avem problemele noastre (in relatie, n.r.)", a spus Angelina Jolie. Ea precizeaza insa ca, daca problemele cu care se confrunta personajele din filmul "By the Sea" ar fi fost asemanatoare cu cele din relatia ei cu Brad Pitt, nu ar fi putut sa faca acest film, pentru care Angelina Jolie semneaza atat regia, cat si scenariul.

"Acesta este singurul film care se bazeaza in intregime pe mintea mea nebuna", a glumit Angelina Jolie.

Angelina Jolie, care a castigat premiul Oscar pentru rol secundar, in 2000, cu rolul din "Tinerete furata/ Girl, Interrupted", a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft" si a jucat in multe productii cu succes la public, precum "Domnul si doamna Smith", "Speranta moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari in 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" si "Maleficent".

Citeste si:
Globurile de Aur 2023. Cine sunt marii câștigători ai ediției din...
Globurile de Aur 2023. Cine...

Ea a debutat ca regizor in 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film strain". Al doilea lungmetraj regizat de actrita americana, "De neinvins/ Unbroken", a fost inclus pe prestigioasa lista a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 intocmita de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI).

Angelina Jolie are o relatie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Citeste si:
Bogații lumii, de Halloween la Castelul Bran. Elon Musk şi Angelina...
Bogații lumii, de Halloween...

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au casatorit in vara anului 2014 si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.