Ultimele zile din viata lui Michael Jackson vor fi transpuse intr-un serial TV ce va avea la baza cartea lui Tavis Smiley, om de televiziune si avocat al drepturilor omului, care urmeaza sa fie lansata in iunie 2016, informeaza contactmusic.com.

Tavis Smiley, autorul volumului "Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days", in care sunt prezentate ultimele 16 saptamani din viata starului pop, a semnat o intelegere cu studiourile Warner Bros. pentru adaptarea TV a acestei carti.

Tavis Smiley si-a anuntat aceasta carte inca din 2014, dezvaluind ca "printr-o ciudata intorsatura a sortii", pe cand se pregatea sa ia parte la un eveniment in statul Indiana, locul nasterii lui Michael Jackson, a aflat de moartea cantaretului si a trebuit sa dea vestea devastatoare publicului.

Compania Warner Bros. planuieste, de asemenea, adaptarea pentru televiziune a celei mai recente aparitii editoriale a lui Tavis Smiley, "My Journeu with Maya". Cartea de memorii spune povestea prieteniei de 30 de ani a autorului cu poeta Maya Angelou.

Cantaretul american Michael Jackson, supranumit "regele pop", a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei supradoze de medicamente.

Michael Joseph Jackson s-a nascut pe 29 august 1958, in Gary, Indiana, fiind al saptelea din cei noua copii ai familiei. Cei cinci baieti Jackson - Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Michael - au sustinut primul lor concert, sub titulatura The Jackson Five, cand Michael avea doar 11 ani. Trupa a fost promovata de celebra casa de discuri Motown si s-a bucurat de succes international. Dupa acest moment, Michael s-a lansat intr-o stralucita cariera solo, in 1972.

A fost introdus de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame, Michael Jackson a intrat si in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy si 13 single-uri clasate pe locul intai in topuri, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

In total, albumele sale s-au vandut in peste 750 de milioane de copii. Albumul "Thriller" a castigat opt premii Grammy, sapte dintre acestea fiind obtinute pentru melodia care da titlul discului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.