Artistul James Arthur nu va mai concerta, joi seara, la Zilele Iasiului, intrucat nu s-a semnat un contract cu cantaretul, anunta Mihai Chirica, viceprimarul cu atributii de primar, care a aflat dimineata acest lucru, precizand ca directorul de programe din Primarie va fi destituit din acest motiv.

Viceprimarul cu atributii de primar Mihai Chirica a declarat, joi, cu cateva ore inainte de inceperea concertului care marca finalul Zilelor Iasiului, ca artistul britanic James Arthur nu va mai evolua pe scena din Piata Palatului Culturii, intrucat nu exista un contract semnat intre cantaret si firma angajata de Primarie pentru aducerea lui James Arthur in Romania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Chirica a explicat ca, dimineata, si-a adunat colaboratorii din Primarie, spunandu-le ca vrea sa tina o conferinta de presa impreuna cu James Arthur si ca astfel a aflat ca prezenta artistului britanic la concert este nesigura.

"Am pus apoi mana pe telefon si am sunat in Marea Britanie, unde am vorbit cu impresarul artistului. Mi-a spus ca James Arthur nu vine la Iasi, pentru ca nu a semnat niciun contract. De regula, cand aduci artisti straini, semnezi contractul, se achita suma stabilita, se face cazarea si rezervarea la avion, iar omul se deplaseaza apoi la locul concertului"
, a spus Mihai Chirica. Totodata, el si-a cerut scuze fata de publicul care astepta ca James Arthur sa concerteze la Iasi.

Mihai Chirica a spus ca directorul de programe din Primarie, Cosmin Coman, nu va mai lucra de vineri in institutie, pentru ca nu s-a ocupat de organizarea concertului.

"Coman nu mai este colegul meu de serviciu. El s-a ocupat de concert. Trebuia sa ma informeze in urma cu cateva zile, ca sa putem gasi eventual un inlocuitor pentru artistul respectiv. Nu e corect sa aflu in ziua concertului. Imi cer scuze fata de cei care asteptau ca James Arthur sa ajunga la Iasi. Unii din Primarie nu vor sa munceasca, dar vor fi nevoiti sa-si gaseasca alte locuri de munca", a spus Mihai Chirica.

Concertul va avea totusi loc, de la ora 19.00, pe scena urmand sa urce Delia si Smiley, iar in deschidere vor evolua interpreti locali. In jurul orei 21.00 este programat un foc de artificii, care va dura 12 minute.

James Arthur este castigator al concursului X Factor, editia 2012, in Marea Britanie si este unul dintre artistii in voga ai momentului in Europa.

Citeste si:
Taximetriștii din Iași vor să scumpească tariful. Care este motivul...
Taximetriștii din Iași vor să...

Primaria ieseana anuntase initial un buget de 600.000 de lei pentru intregul eveniment. Viceprimarul cu atributii de primar Mihai Chirica nu a precizat daca, in urma anularii prezentei lui James Arthur la concert, bugetul alocat manifestarii va fi redus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.