Competitia Miss International 2015, unul dintre cele mai importante patru concursuri de frumusete la nivel mondial, se va desfasura in perioada 18 octombrie - 6 noiembrie, in Japonia.

In urma selectiei nationale Miss International Romania 2015, organizata miercuri, in Capitala, de agentia ExclusivEvent, detinatoare a licentei Miss International Romania in tara noastra, Andreea Chiru a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania la competitia Miss International 2015, care se desfasura in acest an in Japonia, in perioada 18 octombrie - 6 noiembrie. Marea finala va avea loc pe 5 noiembrie. In competitie vor fi prezente 71 de candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind in valoare de 3 milioane de yeni (aproximativ 22.000 de euro), informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Andreea Chiru are 22 de ani, o inaltime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 85-62-92 centimetri. Este nascuta in Braila, insa locuieste in Bucuresti si este pasionata de modelling si calatorii. Andreea a absolvit in 2015 cursurile Facultatii de management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si cursurile Intact Media Academy. In viitor, Andreea Chiru isi doreste sa isi deschida o afacere si sa aiba succes.

Andreea Chiru a mai reprezentat Romania in competitiile Miss World 2013 si Miss Earth 2014 si va avea ocazia de a promova Romania si turismul Romaniei in Japonia.

Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss International Romania, a spus: "Andreea Chiru este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate, romanca cu cea mai bogata experienta dobandita participand in trei din cele patru competitii internationale de frumusete de top (Miss World, Miss Universe, Miss Earth si Miss International). Andreea are frumusetea, experienta, charisma, inteligenta si calitatile necesare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Japonia si chiar de a castiga aceasta competitie! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!".

Citeste si:
Bilanț negru după cutremurul din Japonia. Numărul morților a ajuns...
Bilanț negru după cutremurul...

Potrivit comunicatului citat, toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Andreei din perioada 18 octombrie - 6 noiembrie, din Japonia, vizitand pagina sa oficiala de Facebook "Miss International Romania" - www.facebook.com/miss.international.romania.fan.page. Aprecierile ("Like"-urile) de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Japonia.

Miss International Romania este competitia care desemneaza reprezentanta Romaniei in finala Miss International, una dintre cele patru competitii internationale de frumusete, alaturi de Miss Earth, Miss Universe si Miss World.

Sub deviza "Love, Peace and Excitement to the world", candidatele si castigatoarele Miss International militeaza pentru pace in lume si deruleaza campanii pentru sustinerea si propagarea acestui mesaj social.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.