Actorul american Denzel Washington va debuta in curand in calitate de regizor de televiziune cu un episod din serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", informeaza contactmusic.com.

Starul hollywoodian, recompensat cu doua premii Oscar, va regiza al noualea episod din cel de-al 12-lea sezon al serialului "Anatomia lui Grey".
Filmarea episodului respectiv va avea loc spre sfarsitul acestei luni.

Denzel Washington a regizat si doua filme pentru marele ecran - "Antwone Fisher" (2002) si "La inceput a fost cuvantul/ The Great Debaters" (2007).

Debbie Allen, o buna prietena a actorului Denzel Washington, este producator executiv al serialului "Anatomia lui Grey", regizand ocazional si episoade pentru acest show TV.

Actorul american Denzel Washington, nascut pe 28 decembrie 1954, a devenit celebru in anii '90, pentru interpretarea reusita a unor personaje care au existat in realitate, precum Steve Biko, Malcolm X, Rubin Carter, Melvin B. Tolson, Frank Lucas si Herman Boone. El a castigat doua Globuri de Aur si doua premii Oscar ("Glory" si "Zi de instructie"), fiind al doilea afro-american, dupa Sidney Potier, care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, datorita prestatiei sale din filmul "Zi de instructie" (2001). Actorul american a jucat, de asemenea, in "Book of Eli", in regia fratilor Allen si Albert Hughes, si in pelicula "Unstoppable", regizata de Tony Scott.

Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este castigatorul a 37 de premii internationale, dintre care doua Globuri de Aur: in 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial TV, iar in 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar si serialul in sine au mai obtinut alte 95 de nominalizari (Emmy, Globul de Aur) de la debutul productiei pe micile ecrane, in 2005.

Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viata si moartea in fiecare zi, motiv pentru care isi gasesc sprijinul in prietenia care ii leaga, iar uneori merg cu povestile chiar mai departe decat ceea ce inseamna doar prietenia. Impreuna, ei descopera ca nici medicina, nici relatiile care ii leaga nu pot fi transate in alb si negru. Viata reala se vede, se traieste doar in nuante de gri, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Din distributia serialului "Anatomia lui Grey" fac parte actorii Ellen Pompeo (Meredith Grey), Patrick Dempsey (in rolul lui Derek Shepherd), Justin Chambers, (interpretul lui Alex Karev), Chandra Wilson (alias Miranda Bailey), James Pickens Jr. (in rolul lui Richard Webber), Sara Ramirez (joaca rolul lui Callie Torres) si Kevin McKidd (pentru rolul Owen Hunt).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.