Rock Legends, un eveniment dedicat rock-ului romanesc, programat miercuri, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in care urmau sa concerteze trupele Pasarea Colibri, Celelalte Cuvinte, Directia 5, Krypton si Kempes, a fost anulat.

Organizatorii informeaza ca spectacolul a fost anulat pentru ca nu au fost vandute biletele pentru acest eveniment, "desi a fost promovat, atat prin afisaj, cat si de partenerii media".

"Organizatorii nu si-au dorit sa obtina castiguri financiare, au vrut doar ca publicul roman sa se bucure de legendele rock-ului romanesc. Din pacate, in Romania, artistii nu se bucura de aprecierea publicului, asa cum se intampla in orice alta tara civilizata. Music Management Event nu intentioneaza sa dea vina pe cineva, doar isi exprima regretul ca spectacolul Rock Legends nu s-a putut realiza", mai spun organizatorii, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Persoanele care au achizitionat deja bilete isi pot recupera banii de la casele de bilete, incepand de miercuri.

Pe scena Salii Polivalente urmau sa urce trupa Krypton, in formula Gabi Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Razvan "Lapi" Lupu si Dragos Docan (bass), Ovidiu "Kempes" Ioncu, fosta voce a trupelor Cargo si Rezident EX, si Celelalte Cuvinte. De asemenea, pe afisul evenimentului se aflau trupele Directia 5 si Pasarea Colibri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.